27-09-2010, 14:11
|
|
|
חבר מתאריך: 21.10.09
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Centurion
מבחינת ישראל איום הפיצוץ הקרקעי הוא הרבה יותר גדול מאשר פיצוץ מחוץ לאטמוספרה, לדעתי, אלא אם כן מדובר במטח טילים כאשר הראשון מפוצץ בגובה רב על מנת להשבית את מערך ההגנ"א (מה שכרגע נישאר בגדר מדע בדיוני).
|
תקנו אותי אך לדעתי, פגיעה בגובה או בפני הקרקע, תלויה ברמת משאבי המדינה המותקפת, ישראל עניה באוכלוסיה ואיננה מעצמה כלכלית, לכן פגיעה קרקעית תפגע אנושות בפרט אם האוכלוסיה המותקפת תהיה המפותחת והמנהיגה, פגיעה קרקעית במעצמה כלכלית כארה"ב שתשמיד כמה מדינות תהיה פחות קשה לעומת פגיעת EMP בגובה מעל וושינגטון או הוול סטריט,
ציטוט:
מה זה "השפעת היירוט"? השמדת הטיל המתקיף?
|
לא השמדה, הטיל האיראני כדוגמה יזהה טיל חץ שמגיע ליירטו, ויתפוצץ מיד לפני היירוט גם אם אינו בטווח המיועד לפגיעה, כמובן
ואם כבר: כיום שיירוט מבוצע לא ע"י פיצוץ אלא פגיעה ישירה בכח אנרגיה קינטית, והטיל לא מתפוצץ אלא רק נדחף ממסלולו (שזה מה שקורה? או לכל הפחות לפעמים), האם שייך שהוא מיד יוכל לתקן סטייה זו ולהמשיך ליעדו?
ציטוט:
כדי לסכם: להשיג "סקאד" עם רש"ק גרעיני (מאיפה?), להביא אותו לארה"ב (איפשהו במרכז הגאוגרפי של המדינה, אני מניח) ושם לפוצץ את הטיל. אני אישית לא יכול לחשוב על הרבה דברים מסובחים יותר לעשות.
|
אוניית סחר רעועה, אחת מתוך מליונים שמסתובבות חופשי עוד לפני כניסה לשטח המים הטריטוריאליים
ציטוט:
הדבר אולי יוריד את ה-NASDAQ בכמה מאות\אלפי נקודות לפרק שמן קצר, אבל גם פעילות מוגברת של השמש יכולה לעשות את זה (להשבית לווינים שלא מוגנו נגד הקרינה), לא? אני לא מבין מה כ"כ נורא בזה, האמת.
הנזק מהפשלה של BP נמדד בעשרות מלירדי דולרים בטווח הזמן הקרוב, בלי לקחת בחשבון את הנזק לסביבה לטווח ארוך וכד'. אבל הציבור ישכח מזה די מהר, אני חושב. אותו הדבר כאן.
|
שמש עצבנית מתוארת רע מאוד, וזה ממש לא משנה אם זה פעולה טבעית או מעשה אדם, לא?
BP הינו נזק לסביבה ריקה ממשאבים, איך זה דומה לשריפת אלפי ק"מ חוטי חשמל מליוני מכשירים וציוד כבד ששיקומם יקח שנים ארוכות ובלעדיהם הציביליזציה העדכנית נכנסת לשנת חורף ארוכה
ציטוט:
ממה שראיתי, פגיעה רחבת היקף כזאת בתשתיות מצריכה פיצוץ של עשרות Mt, ולא Kt. ולרש"ק כזה דרוש לא "סקאד" אלא משהו כמו SS-18.
|
או כמה ממוקדים בני KT אם תורת החשבון טרם השתנתה,
או מתקן EMP ייעודי ללא חומר גרעיני כלל, מה שטוענים שאיראן עובדת עליו
|