21-09-2010, 23:49
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.11.02
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי wolfwolf89 שמתחילה ב "הרשמה לאוניברסיטה + מע' שעות/בידינג דרך האינטרנט בזמן שאני בחו"ל"
1. בהחלט ניתן להרשם לאוניברסיטה דרך האינטרנט. יתרה מזו, ישנם מוסדות (הטכניון, לדוגמה) שניתן רק דרך האינטרנט. זוהי הדרך הזולה, המהירה והמומלצת. מן הסתם עליך להצטייד בכרטיס אשראי לצורך גביית דמי הרישום (כמה מאות שקלים). בנוסף, אם התקבלת, יהיה עליך לשלם את שכר הלימוד וכניסתך לאונ' מותנית בתשלום זה, לכן, רצוי לעמוד בתשלום הראשון במסגרת הזמן שהוקצב. בד"כ יש לשלם אותו בבנק ע"י שובר שנשלח הבייתה, ולכן, יהיה עליך או למישהו מטעמך להגיע לבנק ולשלם. אין צורך בייפוי כוח. למוסדות לא משנה אם אתה, אמא שלך או רובין הוד יגיעו לשלם - כל עוד הם משלמים. לדעתי, אגב, עדיף לשלוח את רובין הוד...
2. תלוי בלימודים ובמוסד. בגדול, במספר לא מבוטל של מוסדות ומקצועות יהיה עליך להרכיב את מערכת השעות שלך בעצמך, בהתאם לאילוצים שלך ושל המוסד. מערכת הבידינג באונ' ת"א עלולה לבלבל מעט את הסטודנט החדש. אם זכרוני אינו מטעני, האונ' נוהגת להצמיד נציגים מטעמה לכל סטודנט חדש כדי שייסייע בעת הצורך ובעת ההרשמה באופן טלפוני ו/או אינטרנטי. על כל מקרה, ממליץ לך לקרוא קצת על המערכת הזו בפורומים של אונ' ת"א, ו/או להעזר בסטודנטים משם.
3. ישנם מקצועות ומוסדות שדורשים את נוכחותך בראיונות ומבחנים מקדימים. דוגמה לכך הם מקצועות הרפואה והארכיטקטורה. עד כמה שאני יודע, אין דרישה כזו בלימודי עבודה סוציאלית באונ' ת"א.
אני, אגב, נרשמתי ללימודיי כשהייתי במזרח הרחוק...