01-09-2010, 16:40
|
|
|
|
חבר מתאריך: 06.05.02
|
|
בתגובה להודעה מספר 97 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "ההבנה שלנו היא בראש מעיני - לכן כמה שיותר מהר נפרד מהם ייטב"
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ישראל היפה
אתה כפי הניראה מעדיף לדבוק בהם ולהכריחם להיות אזרחים הגונים של מדינת ישראל (בצחוק - הרי אתה במקרה הטוב, שואף לסלקם מאדמותיהם).
אם אני טועה בהבנת מסריך - נא תקן אותי
אתה טועה בגדול בהבנת מסרי
|
הדבר האחרון שאני רוצה זה שמישהו מהם יהיה אזרח במדינה שלי.
יש לך טעות. זה לא במקרה הטוב אני חושב שצריך להעיף אותם, אלא בכל מקרה.
אתה לא יכול להפוך אותם לחלק מהמדינה כי אז הם יהיו בכח הדמוקרטיה רוב, ישלטו, ויעיפו אותנו (ופה זה באמת במקרה הטוב...)
אתה לא יכול להביא להם מדינה משלהם, כי הם יהיו כל כך עמוק בתוך הגרון שלנו ויוציאו משם פגועים ותמ"ס שנאלץ להלחם בהם, להכנס לשטח של המדינה שלהם, וחזרנו לסקוור וואן (רק עם פלוס של מלא הרוגים מהצד שלנו).
השטחים הכבושים אלו הם שטחים *שלנו* שזכינו בהם אחרי שהם יצאו נגדנו במלחמה והפסידו. מה לעשות שהם רוצים גם להפסיד וגם לקבל את השטח.
אתה נותן דוגמא של מדינות אחרות שסובבות אותנו ש"נרגעו", אז אני אומר לך שהמדינות האלה חכמות כי הם ראו שלא ניתן להביס את ישראל במלחמה (גם את זה אחרי שהם ניסו 5 פעמים), אבל אפשר לרסק אותה בשולחן הדיונים במשא ומתן כמו מצריים שהפסידה כל פעם מחדש אבל קיבלה מאיתנו את סיני.
ואם אתה כן רוצה לדבר משא ומתן, אם אתה מכוון גבוה, אתה תפגע באמצע, ואם אתה מכוון לאמצע, אתה תפגע נמוך. אם המטרה זה לסוג לתחומי הקו הירוק בשביל לתת להם מדינה, במשא ומתן אתה דורש יותר מזה, ככה שיהיה לך לאן לרדת. אם מראש אתה נותן את השטחים, אין לך לאן לרדת יותר. אתה חייב איזה שהוא קלף וויכוח נגד זכות השיבה.
כמו שאמרתי מקודם, בידיוק כמו ההתנתקות שבה אמרו שנצא מעזה ואז יהיה לנו מנדט לתקוף אותם בכל הכח כתגובה לירי תמס, אבל המציאות היא שבמשך שנים האכילו אותנו ***, ככה זה יהיה כשהם יקבלו מדינה משלהם.
|