25-08-2010, 16:37
|
|
|
|
חבר מתאריך: 11.02.06
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "חצי שנה עברה, והגיע הזמן למשחק "5 דברים שלא ידעתם עלי"!"
וואו, יש פה כמה דברים חזקים . אני לא אחזור על מה שאחרים כתבו (אגב, זה מדהים כמה משותף יש לי עם חלקיכם... וגם ברור לי שאנחנו מכירים את אותם אנשים, אז אני אנסה לא להיחשף... )
הנה שלי:
1. עד גיל 20 +, לא נגעתי באלכוהול (מלבד יין). היום אני קצת יותר חזקה בנושא, אבל עדיין רחוקה מלמצוא את עצמי מעולפת בקיא של עצמי בסמטה חשוכה.
2. נולדתי, ותמיד הייתי טום בוי. כדורגל, בוץ, אופניים..... רק במיונים לצבא, כששאלו אותי "למה דווקא מדריכת שריון?", ועניתי "כי אני מאוד טכנית, אני אוהבת מכונות, לכלוך, ואני גבר"- הבנתי את זה.
3. אין לי סגנון לבוש מועדף. בארון שלי יש הכל מפיג'מות וחולצות סוף מסלול, דרך חצאיות "בראץ" חמודות, ועד שמלות רטרו מדהימות. יום אחד תראו אותי בשורטס וטי-שירט, יום אח"כ בשמלת ערב מטורפת. בשני המקרים- עדיין תזהו אותי כי ההתנהגות לא משתנה
4. אני לא אוכלת דברים מאוד אלמטרים- קטשופ, טחינה, חומוס, קפה, פטריות, חצילים, דגים, ועוד ועוד. זה נוראי, ומלצרים שונאים אותי על זה, אבל אין שום דבר שחיוך לא יכול לפתור
5. אני היפר-אקטיבית. הבעיה היחידה עם זה זה שאני לא "רואה" טלויזיה או סרט, אני רק מקשיבה. תוך כדי אני חייבת לעשות משו (גם אם זה לשחק פריסל או סתם לבשל), החלון של הסרט בדרך כלל מוקטן למטה. אני לא מסוגלת פיזית ממש לשבת ולראות.
זה נשמע לא היסטרי, אבל זה אומר שאם קורה משו בלי טקסט- פספסתי אותו
וואו, התאמצתי!
זה לא היה קל