13-08-2010, 21:34
|
|
|
חבר מתאריך: 15.10.04
הודעות: 1,404
|
|
לא משנה מה תעשה עם לוף - ביצה, קמח, טיגון, בשר טחון, שווארמה - בסוף תמיד יש לו את אותו טעם דוחה.
כשרעבים אוכלים הכל. אבל בואו לא נייפה את הדברים.
וכפי שאמרתי לא פעם ולא פעמיים בפורום: "אגדה עתיקה מספרת כי ריכרד לוי ציווה את גופתו למפעל"
וחיפוש קצר בפורום גילה תמונות שהעלתי לפני אי אילו שנים: לוף על האש בזמן מבצע "חומת מגן"
_____________________________________
"החטיבה אינה מטה ואינה פיקוד ואינה מערכת של חוקים ופקודות.
החטיבה היא קודם כל מאות זוגות רגליים. הרגליים הובילו אל הקרב – אף כי מתוך פחד. הרגליים עמדו ולא ברחו, אף כי כמעט אבדה התקווה. והרגליים צעדו וצעדו וצעדו בעייפות, בגשם ובבוץ, כשלו וצעדו.
ולכל זוג רגליים היה לב, לב שחש בכאב, שהרגיש בעייפות, שנאבק עם הפחד. בלב הזה התחולל הקרב האמיתי, הקרב שהכריע. בלבו של הלוחם הבודד ניצחה החטיבה. זה הסוד אשר שמו "גבעתי"."
שמעון אבידן
מפקד חטיבת "גבעתי", תש"ח
נערך לאחרונה ע"י amitaikl בתאריך 13-08-2010 בשעה 21:42.
סיבה: הוספת תמונות
|