3) בגלל שהם סיפרו לנו איך זה התחיל (החרדים, אמנם, חולקים על כך כמובן...) ויותר מכך: הם אף סיפרו לנו איך זה עתיד להיגמר (רמז: הסוף ממש לא טוב, אפוקליפטי משהו, ואם המאיה אכן צדקו, הרי שהסוף אינו רחוק...מישהו אמר 2012 ?? :O):
4) ואת הילד הג'ינג'י (טל בלכרוביץ' שמו בישראל, היום יוצר וכותב בפני עצמו) שלחוץ על הירושה של סבא נחמן, אתם זוכרים? עד לא מזמן השיר הזה גרם לי להזיל דמעות
(וכן, גם האאודיו הזה קצת מזייף, אבל זה היחיד שמצאתי...
וצירוף מקרים מעניין למדי: בדיוק עכשיו היה בטלוויזיה, בסוף אחת התכניות, השיר הבא, שגרם לי
ישר לקום, לגשת אל אמא שלי, לחבק אותה, לנשק אותה, ולהגיד לה כמה שאני אוהבת אותה.
אמא, אין כמוך בעולם!
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי Scattered mind שמתחילה ב "וואו, את ממש זקנה הא?
חוץ מאת..."
מותק, למי אתה קורא זקנה?!
אל תשכח שבכל זאת מפרידות ביני לבינך כמעט 8 שנים...
טוב, האמת, שאני יותר גדלתי (כמו כל ילידי 82'-83') על (וזו רק רשימה חלקית!) :
פרפר נחמד, רחוב סומסום, רכבת ההפתעות, הקטקטים, טוב טוב הגמד, בינבה, הנעלולים,
הזרבובים, דנבר הדינוזאור האחרון, בלי סודות, מוש השור, גברת פילפלת, הקוסם מארץ עוץ...הו, וזה לא ייגמר...
אבל באמת שחשבתי להיזכר בהודעה שלי בדברים היותר קלאסיים, שאיפיינו תקופות קצת יותר וותיקות
ומילא זה שאתה לא מכיר את דובי דוברמן (את שאר הדברים משנות ה-70 אני באמת אני לא מצפה שתכיר...), אבל אם תגיד לי שאתה גם לא מכיר את זה, זה יהיה פשוט חטא בל ישוער! :
לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.
הקלאסיקה הגדולה ביותר מכל תכניות הילדים! ריבונו של עולם, כמה ילדים כססו ציפורניים בחופש הגדול עד שהנקניק הזה ימצא כבר את האמא המעצבנת שלו
נערך לאחרונה ע"י s27 בתאריך 11-08-2010 בשעה 13:15.
בתגובה להודעה מספר 32 שנכתבה על ידי s27 שמתחילה ב "הוא מצא את ה-Bitch בסוף באיזה..."
אני לא זוכר את הסוף של הסדרה, אבל בספר (כל הסדרה מבוססת על הפרק "מן האפנינים אל האנדים" מתוך הספר "הלב" של דה אמיצ'יס) הוא מוצא אותה גוססת, כשהרופאים שלה מפצירים בה לעבור ניתוח, והיא מתעקש שלא לעשות זאת
רק לאחר שהיא רואה את מרקו היא מסכימה לעבור את הניתוח למענו, ומחלימה
סביר להניח שגם באנימה זה היה כך
הרבה מסדרות האנימצה של אותן זמנים נוצרו ביפן (אנימות), והרבה מהן מבוססות על סיפור מערבי
"פינוקיו", "נילס הולגרסון", "פיטר-פן", "ערי הזהב הנסתרות", "הקוסם מארץ עוץ", "עליסה בארץ הפלאות", "תום סוייר", "המומינים", "גברת פלפלת", "מוש השור", "הדבורה מאיה", "אגדות האחים גרים", "בת הים הקטנה" (הסדרה) וכו' וכו'..
אלו רק מה שקופצים לי לראש
ושלא לדבר על אלה בעלות תסריט יפני
בתגובה להודעה מספר 35 שנכתבה על ידי ShoobyD שמתחילה ב "הרבה מסדרות האנימצה של אותן..."
הו, נילס! איזו סדרה...עם כל אווזי הבר! אני לא אשכח שכשהייתי בטירונות ובקורס, הבנות הצמידו
לשלושה מפקדים מתוך הסגל שלנו (שלא בפניהם כמובן, לפחות עד לשבירת דיסטאנס) שמות מתוך
הסדרה, בגלל דמיון חיצוני כלשהו אליהם :
למפקדת שלנו הן קראו "נילס",
למפקד אחד הן קראו "אוגי"
ולמפקד השני הן קראו "המפקדת אקה", על שום גובהו וצווארו הארוך משהו
בתגובה להודעה מספר 38 שנכתבה על ידי idanmos שמתחילה ב "זה מה שאת זוכרת מהמפקדת אקה?..."
אכן, אני כמעט בטוחה שגם גבות מחוברות היו לו...
אני לא אשכח (לא שזה היה כזה מזמן, כולה 9 שנים - בדיוק!) כיצד הוא היה מכריז: "חבל על הזמן, בנות!"
תוך ספיקת כפות ידיו זו בזו, ועוד עם הדיבור הלגמרי גיי שלו... כמה הסתלבטנו על זה בינינו, הבנות!
חבל שאני לא יכולה להציב כאן את תמונותיהם של אותו מפקד ושל המפקדת אקה זו לצד זו כדי להראות לכם את הדימיון, נשבעת לכם שהוא היה נראה בדיוק כך! :
נערך לאחרונה ע"י s27 בתאריך 11-08-2010 בשעה 20:11.
אם זכור לי נכון, היה זה האווז שתמיד מתלונן על הכל, סטייל "רגזני" בסדרה "דרדסים".
נצל"ש, היתי חייב לשתף, ראיתי עכשיו בעבודה "כוכב נופל", מחזה כזה מדהים (הפעם הראשונה והאחרונה שראיתי היתה כשהיתי ילדון קטנטן)!
בתגובה להודעה מספר 43 שנכתבה על ידי shai.shai שמתחילה ב "יום חמישי בלילה הרימי ראשך..."
זה היה אחד באמת ארוך שי.שי!
כבר כמה ימים שאני רואה אותו ככוכב זוהר ונוצץ, ועכשיו פתאום אני רואה אותו ככדור של אש שנעלם תוך משהו כמו 15-20 דקות, פשוט יפה!
יום חמישי מטר מטאורים? אז יש סיכוי אדיר שאראה אותם, חייב להביא מצלמה!
בתגובה להודעה מספר 41 שנכתבה על ידי idanmos שמתחילה ב "אם זכור לי נכון, היה זה האווז..."
הרגזן היה הימני - גוסטר, עם הקול המחוספס (אם אני זוכר נכון, בגרסא המקורית הוא בכלל נקבה, כנראה בגלל זה הריסים הארוכים שלו/ה)
המסטול באמצע זה רוסט, האווז השמן שתמיד נראה כאילו אכל אבנים..
אם אני זוכר נכון, רוסט בסוף התחתן עם צילי (זו שנמצאת בתמונה בינו ובין אקה)
בתגובה להודעה מספר 35 שנכתבה על ידי ShoobyD שמתחילה ב "הרבה מסדרות האנימצה של אותן..."
חזרתי מארצו של נילס אתמול.... אותו לא ראיתי, אבל פגשתי באווזי בר. והמדריכה שלנו (ורד אביבי המדהימה!!)
בהחלט ענתה לתואר "המפקדת אקה" (או כוח ורד - מה שתבחרו )
ערוץ ג'וניור מדבב מחדש את נילס הולגרסון, מרקו ופינוקיו כדי "לדבר לילדים של היום בגובה העיניים". המדבבות המקוריות לא מבינות למה זה טוב: "זאת טעות, איזה טמטום"
בתגובה להודעה מספר 60 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "נוסטלגיה של זהירות בדרכים, מעניין אם את זוכרת את זה :)"
אפשר קישור? כי אין לי אפשרות לצפות כאן באאודיו בעבודה המעסיקים חסמו את זה, אינעל אביהם...
פשוט לא רציתי לתת לך לחכות לתשובה עד אחה"צ המאוחרות...
גם אם אני נותנת קישורים כשאני בעבודה, זה "על עיוור" דרך גוגל...