|
13-01-2010, 17:53
|
|
|
|
חבר מתאריך: 07.06.08
|
|
2 הערות על הכתבה הזו.
הראשונה, כתבות בסגנון ה-"אני מאשים" האלה, היא לא יותר מדמגוגיה זולה.
כל אחד יכול לכתוב רק דברים שליליים על כל נושא שבעולם, הנה, תראו אותי: הארץ זה חרא של עיתון עם הכתבות הכי גרועות והטורים הכי משעממים, עכשיו לכו תוכיחו שאני צודק\טועה ושיש לי אחות.
עם מעט הכבוד שאני רוחש לפדהצור ודומיו, זאת לא חוכמה להגיד רק "מה רע", כי החוכמה בלבקר היא גם להגיד מה צריך לשנות ואיך היית עושה זאת אחרת.
(שכאן אגב, לדעתי פדהצור נמצא בין הפטיש לסדן, כי הפתרון ההגנתי לא טוב מבחינתו, אתם יודעים, למה לבזבז כסף על כיפת ברזל, אם אפשר לבזבז אותו על תיקון בתים שנפגעו, שילום פיצויים לאזרחים שאיבדו ימי עבודה בגלל שהם חיים במטווח, או פיצוי לבעל עסק על אבדן, הרי זה בטוח יותר זול , בעוד שהפתרון ההתקפי.. נו, זה הארץ.. הבנתם)
שנית, וכמו שציינו פה, סילוף הנתונים. כי מי שאמר
ציטוט:
מערכת יחסי הציבור שנלוותה לניסוי עמוסה בהטעיות, התעלמות מליקויי המערכת, חצאי אמיתות וזריעת אשליות
|
בעצמו כותב כתבות עמוסות בהטעיות, התעלמויות מיכולות המערכת, חצאי אמיתית וזריעת אשליות.
פסקה שניה - זוהי התעלמות מהעובדה שלא כל רקטה תיורט, התעלמות מיכולת המערכת שמזהה איזו רקטה צריכה להיות מיורטת, חצי אמיתה כי תלוי בהרבה פרמטרים של מהירות, טווח, סוג מטרה ועוד לגבי האם ניתן ליירט מטרות על ישובי עותף עזה, וזריעת אשליה בכך ש"נובס כלכלית".
פסקה שלישית - זוהי התעלמות מרוב האיומים שאיתם צריכה כיפה להתמודד כמו גראדים ופאג'רים שנכנסים יפה מאוד לתוך מעטפת הביצועים של כיפה, התעלמות מיכולת המערכת שתצמח ותתפתח עם השנים - בדיוק כמו החץ, חצי אימיתה בכך שרק רק"ק שישוגר מגבול הרצועה כנראה לא ייורט, אך תכנסו 2-3 ק"מ פנימה, והנה המטרות כבר עם זמן מעוף מספק.
פסקה רביעית - זוהי התעלמות מחוקי הפיזיקה ותו"ל אויב, כי את הרק"ק הארוך, ה"מהיר" יותר, משגרים לטווחים ארוכים יותר, וגבהים גבוהים יותר, מה שמאפשר גילוי מוקדם יותר, הוצאת מיירט מוקדם יותר, ויירוט מוקדם יותר, התעלמות מיכולת המערכת שיכולה למקם את המשגרים בהתאם לאיום הצפוי ובכך אולי להקטין את זמן המעוף הנדרש מהמיירט, וזריעת אשליה ע"י שימוש בשלל מושגים ומינוחים שאינם נהירים לאלמוני פלוני בעת קריאת שורות אלה, כי ברגע שמישהו אומר "חישוב פשוט" דעו שאקסטרפולציה פולינומית לא פשוטה, ולעשות אותה על כל מטרה שמתגלה, ובהצלחה, צריך כח עיבוד חזק מאוד.
ולגבי מחיר היירוט - זוהי התעלמות מערכים נמוכים יותר שפורסמו שתלוים אף הם בכמות שירכשו ע"י ישראל ועל ידי מדינות זרות נוספות, התעלמות מיכולת המערכת לא לשגר על כל הרקטות, חצי אמיתה בכך שאמנם הגנה אקטיבית הי עסק יקר, אבל יקר הרבה יותר לשתק חצי מדינה באיום רקטות, וזריעת אשליה בכך שהמערכת תתעתד ליירט את כל אותן עשרות אלפי רקטות.
לסיכום, יש אנשים שמרויחים לחמם בעבודה קשה, יש אנשים שמרויחים שכרם בהשמצות, וכל עוד הראשונים יעבדו, לשניים תהיה תעסוקה. כי ביום שהכל יהיה כאן בסדר, כלי התקשורת יפשטו את הרגל.
ערב טוב.
נערך לאחרונה ע"י Fik TV בתאריך 13-01-2010 בשעה 17:56.
|
|