16-07-2010, 22:29
|
|
|
|
חבר מתאריך: 05.02.06
|
|
משהו שקרה לי במקום העבודה שלי
היי מה קורה חברים? לא ידעתי איפה בדיוק למקם את היון הזה, התלבטתי בין "מה שבלב" לבין פה.
אז ככה, אני כרגע עובד בחנות באזור המרכז שמוכרת כל מיני פיצ'יפקעס, דברי מתנה קטנים וגדולים ובעיקר דברים לא נחוצים, שמוצאים עליהם כסף :-)
לפני כמה ימים הגיע לחנות לקוחה. בהתחלה שהיא נכנסה, ראיתי אותה נכנסת אבל לא שמתי אליה יותר מידי לב כי הייתי על הקופה והיו אנשים אז טיפלתי בחשבון שלהם.. לאחר שקצת נרגע יצאתי מהקופה והסתובבתי בחנות היו כמה אנשים בחנות ואז הייתה לי קצת הזדמנות לבחון את הלקוחות.. היו כמה נשים מבוגרות, והאישה הזאת שנכנסה לפני כמה דקות... למרות שהאישה הזו עמדה קרוב יותר אליי מאשר הזקנות, העדפתי לגשת אליהן קודם ולהציע להן את עזרתי ולשמחתי נעניתי בשלילה ואז כדרך אגב פניתי לאישה:
"היי! (עם חיוך קטן ותנועת יד קטנה) אני יכולה לעזור לך במשהו (עם נטייה קלה קדימה)?
ואז היא חייכה אליי חיוף קטן ואמרה: "pardon? I don't speak Hebrew very well"
אני: Aha, well, it's your lucky day because I can speak English
היא: *צחוק*, My husband is Israeli but...
אני: "but your Hebrew doesn't excist"
היא: "Yes" *צחוק גדול*
לאחר הדיאלוג המשעשע (שגרם לי לשמוח שבאה לקוחה כזו מקסימה) היא הסתכלה על מוצר מסויים ושאלה אותי לגביו ואמרתי לה שאני אבדוק לה במחסן ברגע שהעובד השני יגיע. ואז היא אמרה בסדר ושהיא צריכה ללכת לרגע.
in the meanwhile
הלכתי למחסן מצאתי את המוצר שהיא חיפשה עם עוד כמה כמה וחזתי לחנות.. לאחר כמה דקות היא חזרה לחנות ואמרתי לה שהבאתי את המוצר יחד עם עוד כמה שהיא תוכל לבחור ואז היא הודתה לי: "thank you so much" היא אמרה.
ואז שהיא באה לשלם על זה, סתם דיברנו וצחקתי איתה בזמן שהיא שילמה והיה ממש נחמד. ואז היא נתנה לי מבט, אני לא יודע בדיוק איך להגדיר אותו.. מבטח מחוייך/מבוייש ואז הורדת עיניים למטה.. (חוויתי אותו אתמול מאיזה בחורה קנדית שהייתי בחנות אבל לא יצא מזה שום דבר כי דיברתי עם בחורה אחרת וחשבתי לעצמי למה פוטנציאלית לקחת ממנה פרטים כמו אימייל או פייסבוק אם רוב הסיכויים שבחיים לא אראה אותו אבל לפחות היא הייתה כוסית על) אז דיברנו ממש עוד קצת ובעלה בא לכניסה של החנות וכנראה ראה שאני מנהל סמול טוק עם אשתו ונתן לי מבט שאפשר לפרש אותו כדי מחמיר ולא בדיוק רציתי לעשות משהו כזה מול בעלה ...
והם הלכו. חשבתי לעצמי שכמה חמודה היא (אם אתם רוצים לקרוא את זה עם הדמיון שלכם אז אל תקראו את התיאור של המראה שלה: היא הייתה גבוהה לפחות 175-178, ביחס לגובה שלי שהוא 182, רזה, שער חום-שחור פנים נשיות-אמריקאיות, אין לי תיאור יותר טוב, בחיי ותחת חמוד )
היא חזרה שוב. באותו הזמן דיברתי עם בחורה צעירה יחסית וקצת דיברנו וצחקנו (סמול טוק קטן) ועשיתי לה מבט שאומר "היי" והיא חייכה אליי והיא קצת הסתובבה בחנות ויצאה. בתכל'ס, די התבאסתי שלא הקדשתי לה תשומת לב.
אחרי כמה זמן היא שוב חזרה (יש!) ונתנה לי מבט עם חיוך משהו שנותנים לאנשים שמכירים, ובינתיים שוב היו לקוחות שטיפלתי בהם בקופה אז לא כל כך שמתי לב אליה שמתי לב למרות שראיתי אותה בזווית העין שהא כותבת משהו אבל לא כל כך ייחסתי לזהחשיבות באותו הרגע.. הלקוחות הלכו בינתיים.
היא פנתה אליי ושאלה אם היא יכולה להחליף איזה מוצר פעוט וחסר חשיבות... אמרת לה בטח, ואז היא אמרה :btw, it was really nice meeting you.. ____ I'm going to come back to Israel soon and if you're not busy of course, maybe we could meet (להזכירכם היא גדולה ממני כמעט בעשור)
ועכשו היא קצת היסוס בקולה: hmm, you're really nice guy and I hope to see you again...
so have this...
קיבלתי פתק.
היא כתוב את שמה
אימייל ומספר טלפון ולמטה הקדשה קטנה "you're a really sweet guy "
כתבתי לה את האימייל שלי ודי שמחתי בתוך תוכי
בעלה שוב הופיע במפתן החנות היא מבט של נץ כלפי (אולי היא אמרה לו שהיא רק הולכת להחליף את זה ועמדה בחנות בערך 10-15 דקות) וכלפייה ואז היא אמרה: "okay thank you" חייכה אלי והלכה.
עבר בערך שבוע מאז המקרה הזה ודי התלבטתי אם לכתוב לה משהו כי לא ידעתי מה הכוונות שלה היא די פלירטטה איתי והיא אישה נשואה אז חשבתי שאולי זה לא בסדר מבחינתי לזרום איתה ואתמול קיבלתי ממנה הודעה ששואלת לשלומי ואם אני עדיין בחיים. מה אתם חושבים, מה עליי לעשות?
באמת הרגשתי שכל זה היה מעבר לדיבור ידידותי בלבד וידידה שלי אמרה לי במילים האלה : "אם אתה רוצה חוויה של פעם בחיים לך על זה".
זהוווו כמה מילים גוד.
|