הסרט הזה שבשבילי הוא קלאסיקת ילדות עם המון סצינות נהדרות ודמויות מופלאות קצת התיישן, אני חושב שאם יחדשו אותו ויוסיפו לו דמויות CGI וסצינות שלא היו אפשריות בזמנו הסיפור הנהדר הזה יהיה מושלם.
כמו שחידשו את באטמן (אני חושש לכתוב סופרמן כי החידושים על הפנים) ,הפקת הפרקים החדשים של מלחמת הכוכבים והביאו את שר הטבעות למסך אני חושב שיש מקום לחידוש הסיפור שאינו נגמר.
אין על סרט הילדים הזה, ששווה לחדש אותו לקהל יותר מבוגר כי הסצינה של ארטקס שטובע בביצה
זורקת אותי לילדות הרבה יותר ממותה של אימו של במבי.
אה כן וגם הצבה הזקנה שנושפת, והזקנים עם הרכבל והדרקון כלבלב המעופף וה...
נערך לאחרונה ע"י idkfa בתאריך 25-08-2010 בשעה 02:37.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי idkfa שמתחילה ב "הסיפור שאינו נגמר - אתם חושבים שצריך חידוש?"
הסיקוול הראשון כבר שעשו לו התברר כטעות, אז לחדש את המקורי? ועוד עכשיו?
אני ממש ממש מקווה שזה לעולם לא יקרה!
CGI מגעיל וסינטטי לעולם לא יוכל להחליף את היופי הלא מושלם והאותנטיות של הסרט המקורי.
דמויות CG קרות ומרוחקות ותפאורת פוטושופ "מושלמת" ומנוכרת
לעולם יתגמדו לחום ולקסם האפי שקיבלנו מהתפאורות והבובות המיוחדות ששבו את הדמיון.
הסיפור שלא נגמר היה אחד מחוויות הילדות הכי זכורות לי,
הוא הרווה והעשיר את הדמיון שלי כילד, ואפילו היה ההשראה הראשונה
שלי בחיים להתחיל לקרוא יותר ספרים ולכתוב סיפורים משלי.
רק עצם הרעיון שבעידן התאגידי הממוסחר והמנוכר של היום יקחו פיסת קסם כזו
ויעבדו אותה לאיזה יצור כלאיים תאגידי אומלל קוואזי-דיסני\Pixar, עושה לי רע... ברררר...
נערך לאחרונה ע"י Lance בתאריך 25-08-2010 בשעה 02:56.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי idkfa שמתחילה ב "הסיפור שאינו נגמר - אתם חושבים שצריך חידוש?"
ציטוט:
במקור נכתב על ידי RockBiter
they look like big good strong hands, dont they?
i always thought so.
my little friends, i couldn’t hold on to them. the nothing pulled them right out of my hands.
i failed.
(פחות או יותר)
מנהלת פורום קולנוע וטלוויזיה ...•*•●✩●•*•... המקסימה של הפורום =^◡^= ♡
חבר מתאריך: 03.10.06
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי idkfa שמתחילה ב "הבעיה שלי עם סרטים ישנים היא..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי idkfa
הבעיה שלי עם סרטים ישנים היא שאומנן בעבר התלהבתי מהאפקטים אבל כשאני רואה אותם היום אני יותר מידי "רואה את החוטים"
גם לי יש בעיה כזו עם סרטים ישנים שהאפקטים לטעמי פשוט נראים זולים\ישנים מדיי, אבל הסרט הזה פשוט
לא דורש חידוש אולי כן חידוד דיגיטלי קמעה, אבל בטח שלא גרסה חדשה!