בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי KRIDoron שמתחילה ב ""המערב" זה כולל גם את ישראל?..."
בוודאי שכולל. וזה קשר ישיר לשרשור אחר בפורום שם הציעו עידוד הגירה.
לפחות כאן אנחנו מודעים לבעייה, גם אם יש גורמים הזויים המעדיפיםלהתעלם ממנה ולהסתחבק עם האוייב.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי KRIDoron שמתחילה ב "אתה חושב שעידוד הגירה בשיטות..."
לא יודע. אין לי כלים לדעת מה יועיל ומה לא.
אני רק יודע שללא נקיטת צעדים חריפים, כל הדורות הבאים יצטרכו ללמוד היטב את חוקי השריעה, וללמוד כיצד רוכבים על פרדות וגמלים. כי העולם יחזור בוודאות לחשיכת ימי הביניים.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "בין הירדן לים 45% ערבים???!!"
סבבה... אבל בינתיים מדינת ישראל היא הריבון בשטח הזה דה פקטו, כך שזה לא דומה למצבם של ערביי המדינות השכנות. אפשר ד"א גם לשלול אזרחות מכל הערבים במדינת ישראל, גם זה יפתור את הבעיה הדמוגרפית...
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "זאת השטות הכי גדולה ששמעתי...."
אתה מדבר פה על שני מהלכים שהימין עד היום מתנגד להם בכל מאודו- הקמת הרשות הפלסטינית וההינתקות מרצועת עזה. אז אתה אומר שאלה היו מהלכים נכונים לאור הנתונים שהצגתי?
נ.ב-זו השטות הכי גדולה ששמעת? אי פעם?
נערך לאחרונה ע"י KRIDoron בתאריך 09-07-2010 בשעה 22:08.
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי KRIDoron שמתחילה ב "אתה מדבר פה על שני מהלכים..."
אני לא נותן שום חוות דעת לגבי מה שקרה, רק מציג עובדות נכון להיום. ונכון להיום התירוץ הזה מצד השמאל אפילו יותר דמגוגי מאשר קודם.
בוא וניזכר ביחד- גם לפני הקמת הרשות הפלסטינים לא היו אזרחי ישראל, וגם בזמן השהיה בעזה הם לא גרו יחד עם היהודים. החוק הישראלי מעולם לא הוחל עליהם, הם לא קיבלו תעודות (מלבד מיעוט בירושלים), לא היוו שום סכנה דמוגרפית, לא יותר מאשר עשרות מליוני הערבים שגרים כמה עשרות ק"מ מכאן.