24-04-2008, 09:26
|
|
|
חבר מתאריך: 08.08.05
|
|
הבהרה
צללנו (PERE, זוכר את הצלילה בזוגות?) במימי נמל הקישון לסריקות תחתית ולחיפוש חפצים בקרקעית (בבוץ) בתחילת שנות השבעים ולכן כל כך חשוב להבדק כדי לוודא שאין בעיות ואם יש, אז "לתפוש אותן מוקדם".
בדיקות מטעם מנהלת הקישון נערכות במרפאות קופ"ח מכבי שזכתה במכרז של משרד הבטחון. חשוב להבדק.
אני יכול להסכים לכל הטיעונים בעניין ההטעיה,הסטטיסטיקה וכו' בכל התקופה עד ההחלטה של הוועדה. מרגע שהסתיימה הוועדה ונקבע מנגנון של בדיקות ניטור לזיהוי מוקדם, אני חושב שכל אחד שעסק בקישון- בנחל, בנמל, ובשפך (מי שהיה בש 13, 707, מי שרק עבר שם בגיבוש, בודקי תחתיות, הנדסה ימית, חוליות חוף ועוד) צריך לדאוג לעצמו ולהבדק .... ויש היכן. יש חשיבות עצומה להבדק כדי לוודא שהכל תקין ולאתר מוקדם תופעות כלשהן.
על מה שקורה אם יש צורך בטיפול רפואי שמענו וקראנו רבות. משרד הבטחון כמו גופי ממשל אחרים, נוהג באופן לא יעיל, קר ומרושע. איטיות הביורוקרטיה, חוסר היעילות, ההתנערות והאיטיות נוראות. (ע"ע ההתייחסות לאלמנות צה"ל ולאלמנות צוות אוויר). PERE, אני אף העדתי לטובת אורי חברנו כדי שיכירו בהוצאות ניתוחי הראש שהוא עובר מידי פעם לאחר שהוכח קשר לצלילות אתנו.
|