09-06-2010, 22:04
|
|
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות
|
|
חבר מתאריך: 07.04.02
הודעות: 23,839
|
|
|
לאנס אני איתך!
בבשר סטייק טוב לא נוגעים ולא מתבלים.
סוגרים בחום גבוה (עדיף) על פלאנצ'ה או גריל פחמים. (אפשר) בתבנית בתנור או מחבת יצוקה.
את הפלאנצ'ה או המחבת אפשר לשמן עם נייר סופג ספוג. לא לשפוך שמן!
השיטה (נכון להכל חוץ מהתנור) צד אחד כלפי החום עד שהצד השני מזיע היטב. הופכים עד להזעה.
הופכים שוב ואפשר לתבל (אם חייבים)
מכינים על פלאנצ'ה או בגריל - אפשר לקלות ירקות בצדדים הפחות חמים. פלפלים, בצל, שום,חצילים ועוד.
במחבת - אחרי שגמרנו עם הבשר שופכים פנימה שמן, מחממים אותו, מכניסים בצל, מנמיכים את האש ויש חגיגה.
_____________________________________
אני כותב רק מה שאני יודע, או שאני חושב שאני יודע ואם אין לי מה להוסיף - אני שותק, מקשיב ולומד!
© יוסיפון - על כל האמור בהודעה זו חלים כל כללי זכויות היוצרים הקבועים בחוק. לשם קבלת הרשאה להעתקה או לשימוש במידע יש לפנות אלי לדוא"ל yossifoon@fresh.co.il
|