לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-05-2010, 01:53
  משתמש זכר שכחתי את סיסמתי שכחתי את סיסמתי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.10.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי צב-ים שמתחילה ב "קורס לות"ם חי"ר"

לדעתי האישית.
אם מוציאים אותך במהלך הטירונות לקורס הזה, זה סימן רע, רע מאד.
בדרך כלל כשמוציאים מישהו בהמלך הטירונות שזה ההכשרה הבסיסית ביותר, בדרך כלל מסמלת את קיצו במסלול.
אני הייתי מאד, אבל מאד מתעקש שלא לצאת לקורס-לדעתי אפילו שווה סירוב פקודה אם אתה מעוניין להשאר לוחם.
אם יוציאו אותך במהלך האימון מתקדם או בסדיר זה כבר סיפור אחר. למרות שגם אז רובם נפלטים למפקדה, לא שזה רע אבל זה לא ישאיר אותך בפלוגות הלוחמות.

לגבי המילואים, דבר ראשון, תדע שבאופן כללי שום דבר לא מובטח כי תאורטית אתה יכול לסיים כנהג, כחייל שלישות, כנהג מלגזה ועוד מליון וחצי הנפצות שראיתי, אם כי בדרך כלל המקצוע שאליו הוכשרת יקבע את השיבוץ שלך.

לוחם בדרך כלל, אז המקצוע הראשי שלו זה לוחם, ומקצוע נוסף זה קשר, ממילא הוא במילואים הוא יהיה במילואים כלוחם, אבל אם המקצוע הראשי הוא קשר, אז אתה תעשה מילואים כקשר.

שוב אני אומר, לדעתי, תתעקש מאד, תצעק תתעקש תערב את אבא(כן כן) תעשה כל מה שצריך(ובצבא באמת צריך לעשות הכל בשביל להשיג משהו) להשאר לוחם.
כי כמו שאני ראיתי דברים, קורסים, בדגש על לותם זה דרך יפה להגיד לחייל גוד ביי.
ואחר כך אתה כבר נכנס לסדיר ומסדיר בדרך כלל לא יוצאים למסלול שוב, ודברים בסדיר מאד שונים.
אז תראה להם ותוכיח להם שימצאו מישהו אחר לסנן, לא אותך.

ואגב אם זה אומר שמחר, או שבוע הבא אתה צריך להתייצב בבה"ד 7, אז אתה מתקשר למפקד שלך ואתה אומר לו שאתה לא מוכן לזה, ושאתה חוזר מחר לבסיס, ולא הולך לקורס. ותעמוד על שלך. ותבקש ראיון עם הדמות הכי בכירה שאתה יכול לקבל(מ"פ מינימום).

נערך לאחרונה ע"י שכחתי את סיסמתי בתאריך 20-05-2010 בשעה 01:58.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-05-2010, 02:06
  משתמש זכר mt999 mt999 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.10.06
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי שכחתי את סיסמתי שמתחילה ב "לדעתי האישית. אם מוציאים אותך..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי שכחתי את סיסמתי
לדעתי האישית.
אם מוציאים אותך במהלך הטירונות לקורס הזה, זה סימן רע, רע מאד.
בדרך כלל כשמוציאים מישהו בהמלך הטירונות שזה ההכשרה הבסיסית ביותר, בדרך כלל מסמלת את קיצו במסלול.
אני הייתי מאד, אבל מאד מתעקש שלא לצאת לקורס-לדעתי אפילו שווה סירוב פקודה אם אתה מעוניין להשאר לוחם.
אם יוציאו אותך במהלך האימון מתקדם או בסדיר זה כבר סיפור אחר. למרות שגם אז רובם נפלטים למפקדה, לא שזה רע אבל זה לא ישאיר אותך בפלוגות הלוחמות.

לגבי המילואים, דבר ראשון, תדע שבאופן כללי שום דבר לא מובטח כי תאורטית אתה יכול לסיים כנהג, כחייל שלישות, כנהג מלגזה ועוד מליון וחצי הנפצות שראיתי, אם כי בדרך כלל המקצוע שאליו הוכשרת יקבע את השיבוץ שלך.

לוחם בדרך כלל, אז המקצוע הראשי שלו זה לוחם, ומקצוע נוסף זה קשר, ממילא הוא במילואים הוא יהיה במילואים כלוחם, אבל אם המקצוע הראשי הוא קשר, אז אתה תעשה מילואים כקשר.

שוב אני אומר, לדעתי, תתעקש מאד, תצעק תתעקש תערב את אבא(כן כן) תעשה כל מה שצריך(ובצבא באמת צריך לעשות הכל בשביל להשיג משהו) להשאר לוחם.
כי כמו שאני ראיתי דברים, קורסים, בדגש על לותם זה דרך יפה להגיד לחייל גוד ביי.
ואחר כך אתה כבר נכנס לסדיר ומסדיר בדרך כלל לא יוצאים למסלול שוב, ודברים בסדיר מאד שונים.
אז תראה להם ותוכיח להם שימצאו מישהו אחר לסנן, לא אותך.

ואגב אם זה אומר שמחר, או שבוע הבא אתה צריך להתייצב בבה"ד 7, אז אתה מתקשר למפקד שלך ואתה אומר לו שאתה לא מוכן לזה, ושאתה חוזר מחר לבסיס, ולא הולך לקורס. ותעמוד על שלך. ותבקש ראיון עם הדמות הכי בכירה שאתה יכול לקבל(מ"פ מינימום).

גבר, עם כל הכבוד, מה שרשמת פה זה אחד מזיוני השכל הכי גדולים שראיתי בפורום הזה... מה חובשים לא מוציאים בטירונות לקורס חובשים? ראיתי מספיק חבר'ה שיצאו ללותם חי"ר סיימו וחזרו וסיימו מסלול כמו גדולים והיו לוחמים מן השורה... אין שום צורך בשום סירובי פקודה ושום כלום, לותם חי"ר, שוב, זה לוחם שממוקצע בצורה טובה יותר על קשר, זהו נקודה!
ישן 20-05-2010, 02:47
  משתמש זכר שכחתי את סיסמתי שכחתי את סיסמתי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.10.06
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי mt999 שמתחילה ב "[QUOTE=שכחתי את סיסמתי]לדעתי..."

אני מדבר ספציפית על טירונות. מי שיוצא משם יש לו הרבה סיכויים לא לחזור, אני ראיתי מחזורים שיצאו משם לקורסי לותם ואף לא אחד מהם חזר למסלול.
כשאתה באימון מתקדם הסיפור שונה. שמה יש הרבה שיוצאים להתמצקע במצקועות שונים. (חובשים נווטים הסוואה קשר וכד').

אני אמרתי ואני חוזר אומר שזה על סמך דעתי ונסיוני האישיים. ולכן אני לא מוצא לנכון להוסיף משהו. אתה חושב משהו אחד אני ראיתי דברים אחרים, זהו.
נ.ב. אני גם מכיר את המספרים הרשמיים של ההקצאות של חלק מהדברים האלה. ואם תשאל אותי אז איך המספרים לא מסתדרים, זה מאד פשוט כי יש כאלו שמתגלגלים לתפקידים עורפיים ומטה, ויש כאלה שמבקשים להשאר בפלוגות הלוחמות ובדרך כלל ללוחמים יש עדיפות על השאר המקצועות אם כי לא תמיד.
ישן 21-05-2010, 16:34
  (:DoGy (:DoGy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.01.06
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי mt999 שמתחילה ב "חחחחחחח, נראה לי יש פה בלבול..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי mt999
חחחחחחח, נראה לי יש פה בלבול גדול בנוגע ללותם הזה. לותם הם לוחמים נקודה, שום חמ"ל שום כלום, המשק"ש לא בהכרח עבר קורס לותם אבל סיכוי גדול שכן וכנראה הסיבה שהוא גם צלף כי הוא היה במחלקת צלפים מן הסתם... הקורס לא מקנה שום צ'ופרים לעתיד, האמת שנראה לי שמבחינת עצמו הוא צ'ופר די גדול לחייל בשלב ההכשרה...

הקורס צ'ופר תכלס זה נכון... חודש אני יהיה בקורס אבל אני יפסיד ההכשרות וכל הפקלים כמו קלע, נגב, מאג מטול וכ' אני לא יהיה. ולפי מה שהבנתי יש גם הסמכות באימון מתקדם של נהגים, מק"ח מקל"ר וכ' (אני אומר בערך זה שהמ"מ שלי אמר לי וגם חבר שלי מגולני אמר לי) שאותם אני יקבל וזה קצת באסה כי רציתי קלע או מטול...מה גם שאני יהיה סרגליסט בטח למסע כומתה כי אני בגבעתי והמסע כומתה בסוף הטירונות... קיצור לא יודע מה לעשות...
ישן 24-05-2010, 00:47
צלמית המשתמש של agent_amos
  משתמש זכר agent_amos agent_amos אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל agent_amos שלח הודעה דרך MSN אל agent_amos Facebook profile
צב ים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי צב-ים שמתחילה ב "קורס לות"ם חי"ר"

שאלת אותי לגבי התפקיד וקיבלת תשובות ברורות ולא בארמנית.חשבת שאני עובד עליך.

קיצר האשכול הזה מונפץ פצצות.חברים אני בוגר קורס לות"ם חי"ר,מהקורסים הראשונים יצאתי לקראת סוף מסלול לקורס וחזרתי לפלוגה שלי.אם לא תפצעו או לא תהיו מסוגלים להיות לוחמים מכיוון שאתם סמרטוטים אז תשארו בפלוגה שלכם.שום דבר לא מבטיח שתהיו קשרים או חפ"ק,אבל מבטיח לכם שברגע שיצטרכו קשר יעלו אתכם כפוטנציאל במידה ואתם בולטים חברתית וביכולות שלכם בתור לוחמים.
אז שיהיה בהצלחה,תדעו קצת יותר על קשר נישא,מוסע ושאר דברים שמצריכים סיווג בטחוני כבר.נצלו את הקורס הזה להיות האנשים של המ"פ או המג"ד שלכם בשטח,תשקיעו חשוב מאוד!.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:43

הדף נוצר ב 0.15 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר