במקור נכתב על ידי שכחתי את סיסמתי
לדעתי האישית.
אם מוציאים אותך במהלך הטירונות לקורס הזה, זה סימן רע, רע מאד.
בדרך כלל כשמוציאים מישהו בהמלך הטירונות שזה ההכשרה הבסיסית ביותר, בדרך כלל מסמלת את קיצו במסלול.
אני הייתי מאד, אבל מאד מתעקש שלא לצאת לקורס-לדעתי אפילו שווה סירוב פקודה אם אתה מעוניין להשאר לוחם.
אם יוציאו אותך במהלך האימון מתקדם או בסדיר זה כבר סיפור אחר. למרות שגם אז רובם נפלטים למפקדה, לא שזה רע אבל זה לא ישאיר אותך בפלוגות הלוחמות.
לגבי המילואים, דבר ראשון, תדע שבאופן כללי שום דבר לא מובטח כי תאורטית אתה יכול לסיים כנהג, כחייל שלישות, כנהג מלגזה ועוד מליון וחצי הנפצות שראיתי, אם כי בדרך כלל המקצוע שאליו הוכשרת יקבע את השיבוץ שלך.
לוחם בדרך כלל, אז המקצוע הראשי שלו זה לוחם, ומקצוע נוסף זה קשר, ממילא הוא במילואים הוא יהיה במילואים כלוחם, אבל אם המקצוע הראשי הוא קשר, אז אתה תעשה מילואים כקשר.
שוב אני אומר, לדעתי, תתעקש מאד, תצעק תתעקש תערב את אבא(כן כן) תעשה כל מה שצריך(ובצבא באמת צריך לעשות הכל בשביל להשיג משהו) להשאר לוחם.
כי כמו שאני ראיתי דברים, קורסים, בדגש על לותם זה דרך יפה להגיד לחייל גוד ביי.
ואחר כך אתה כבר נכנס לסדיר ומסדיר בדרך כלל לא יוצאים למסלול שוב, ודברים בסדיר מאד שונים.
אז תראה להם ותוכיח להם שימצאו מישהו אחר לסנן, לא אותך.
ואגב אם זה אומר שמחר, או שבוע הבא אתה צריך להתייצב בבה"ד 7, אז אתה מתקשר למפקד שלך ואתה אומר לו שאתה לא מוכן לזה, ושאתה חוזר מחר לבסיס, ולא הולך לקורס. ותעמוד על שלך. ותבקש ראיון עם הדמות הכי בכירה שאתה יכול לקבל(מ"פ מינימום).
|