לפי הסקר אב"ג הוא המוסד הטוב בארץ מבחינת שביעות רצון הסטודנטים ואילו בר אילן,חיפה ואריאל במקומות האחרונים.
למה בולשיט?
א-נסקרו רק שתי מכללות: הבינתחומי כמייצגת מכללות פרטיות ואריאל כמייצגת מכללות ציבוריות.
למיטב זכרוני אריאל הוכרה כאוניברסיטה כך שאין נציגות למכללות הציבוריות ואילו למיטב ידיעתי המכללה למנהל "קצת" יותר רחבה בתחומי הלימודים מאשר הבינתחומי כך שהיא צריכה להיות נציגת המכללות הפרטיות.
ב-למה האו"פ ומדרשת פיינברג לא נסקרו? מישהו מפחד מהתוצאות שיכולות להגיד שהאו"פ טובה יותר בגלל הגמישות המשלבת לימודים ועבודה?
ג-נראה מהסקר שמה ש"דופק" את הדירוג זה עניין הרווחה.
כנראה ששכחו שקודם כל באים לאקדמיה בשביל ללמוד
(זה אולי מסביר את המקום הראשון של אב"ג והמיקום שלא נחשף של הטכניון)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי רומק שמתחילה ב "סקר דירוג מוסדות לימוד שכולו בולשיט מופיע היום במעריב"
איזה סקר מגוחך. אני אף פעם לא מבין למה למישהו משנים סקרים של דעת קהל (כלומר, בנוגע למוצרים או במקרה הזה). הרי כמעט כולנו עושים את הטעות וחושבים ש"הדשא של השכן ירוק יותר". ולכן טבעי שסטודנטים יתנו צייונים נמוכים יותר מהמציאות. ובכלל, לדרג מוסדות להשכלה גבוהה ע"פ: דעתם של הסטודנטים על הרמה אקדמית, רמת שירותי רווחה וציון כללי היא בהחלט כמו שאמרת בולשיט.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי boris2k4 שמתחילה ב "איזה סקר מגוחך. אני אף פעם לא..."
ובסיכום של הכל
איך הסקר הזה יכול לייצג אם נמנעת מסטודנטים באו"פ (40 אלף בערך), סטודנטים לתארים מתקדמים וסטודנטים במכללות שהן לא אריאל והבינתחומי האפשרות לדרג ולהשפיע?
(ואני מעריך שכמות הלא מצביעים עולה על זאת שכן)
כך שלא צריך את הסקר הזה כדי להגיד שבאב"ג יש חיי חברה סבבה ואחלה בחלה שם ואילו בטכניון לומדים קשה ואין כלום
ידענו את זה עוד קודם...
איזו טעות נפוצה.... בטכניון יש לא מעט...
בתור התחלה - כל רביעי בצהרים - "צהרי יום ד'". הופעה, דוכנים הפעלות וכו'.
יש חוגים, הרצאות, סדנאות, ערבי סלסה, סרטים - ממש הכל. אס"ט היא אגודה פעילה ביותר (לפחות בהשוואה לעברית)