05-05-2010, 20:04
|
|
מנהל משבראש, בלשנות, תכנות ויהדות
|
|
חבר מתאריך: 04.06.06
|
|
|
בסרטון הראשון, אני ראיתי שוטר שהבחין במשהו, עבר בין רוכבים כדי להגיע לאחד ספציפי, והתקיל אותו
הוא לא סתם שוטט לו, זה לא נראה כאילו הוא בחר מישהו אקראי, וזה ממש לא הגיוני שהוא התנפל עליו סתם בשביל הכיף מול כל הצופים
הטענה שלך מסתמכת על כך שבסרטון המצלמה לא מופנית כלפי הסיבה, וכמו שאמרתי, זה לא רציני בעיני
בסרטון השני, אלימה או לא, היא סרבה למעצר
אני מבין ממך שאתה מתנגד לשימוש באקדח ההלם במקרה כזה
ובכן, אם באמת יש לך דרכים טובות יותר לטפל במישהו שמסרב למעצר, אתה יכול להפנות אותן לשירותי האכיפה..
לגבי הסרטון השלישי, אולי זה כי פשוט צפיתי בכמה שניות וסגרתי? עשה לי כאב ראש הסרטון הזה
אבל יודע מה? רק בשבילך, צודק, במקרה זה השוטרים עשו עוול נורא (למרות שאני לא יודע בדיוק מהו, כי לא צפיתי בסרטון במלואו, לא הגעתי אפילו לקטע של המכות... :\ )
בסרטון הרביעי, נו ידוע, ו....?
הוא שאל שאלה קנטרנית ורצו לפנות את "המפגע" כדבריך, אני לא רואה פה עוול נורא, זכותם להרחיק אותו מהמקום
למרות הסילוף שאתה מנסה להציג, הוא לא חושמל בגלל השאלה שלו, אלא בגלל ההתפרעות שלו
ולגבי הסרטון האחרון, עם כל הטענות שלך על ההבדלים, עובדה היא שמקרים כאלה כבר קרו בעבר..
מה אתה אומר על העדים שראו אותו המום מהירייה?
אני אשאל שוב את השאלה ששאלתי קודם (למרות שהייתה רטורית, אבל מההודעה שלך נובעת תשובה מוזרה ולא הגיונית..)
אתה באמת חושב שהשוטר רצח אותו בדם-קר מול כל הנוסעים בתחנת-הרכבת בקליפורניה? אתה באמת חושב שלא הייתה לו סיבה לכך? בין אם מוטעית ובין אם לאו
גם אני חושב שהסרטים מדברים בעד עצמם, ואני גם חושב שאתה מכניס דברים לא קשורים אליהם
נכון, יש שוטרים רעים, אבל זה נראה כאילו אתה מנסה בכוח להוציא את כולם ככה..
|