22-04-2010, 20:30
|
|
|
חבר מתאריך: 18.03.10
|
|
אתה צודק ללא צל של ספק. איכות זה עניין יחסי. מן הסתם אתה תצליח להוציא תוצאות הרבה יותר טובות עם המצלמה המפלצתית והניסיון שלך
האמת שאני לא מבין גם בעדשות. אני מניח שאתה מתכוון לעדשה פתוחה. אנחנו משתמשים בבסיס בסיגמה 18-200 מ"מ. העדשה הזאת בהחלט לא מספיקה להופעות. צריך לעמוד ממש קרוב לבמה בשביל שיראו טוב וגם אז זה לא מספיק לדעתי, אבל זה מה שיש לנו במגבלות התקציב של היחידה. בכל אופן, מבחינת תאורה וצבעים לדעתי התוצאות היו די סבירות, ואני מדגיש סבירות (אנחנו מדברים על יחסיות). לתוצאות האלה הצלחתי להגיע בלי להעלות את הISO מעל ומעבר. הISO המקסימאלי שהשתמשתי בו באותו היום היה 600 או 800. פשוט נעזרתי בפלאש בשביל לא להגזים עם הISO. אם אני לא טועה הצלם השני שעובד איתי צילם עם ISO יותר גבוה, והתמונות לא היו רועשות מידי. בכל אופן, עדיין לא התעמקתי בתמונות מאז, כי הייתי בחופש יום העצמאות ואחרי זה בגימלים. שבוע הבא אני אשב לצפות בתמונות האלה בשביל לשפוט יותר טוב.
את התוצאות שלי אני לא יכול להראות לך, כי הן לא בהישג ידי כרגע, ואין לי כוח גם להוציא אותן מהבסיס. רק המחשבה על זה, שאני צריך לגשת לטמבלים מאבטחת מידע בשביל להוציא תמונות, עושה לי רע.
דרך אגב, מה ההבדל בין "המקום" שלי לבין הופעה חיה? גם בטקס היתה תאורה מעצבנת וגם שם הופיעו זמרים ונגנים.
|