נערך באישורו של טימוש , שכח ENTERים .
אוייי, היא בסססססססדדדדדררררררר
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן.
עד ששמעתי את הקטע המסריח שהיא עשתה כדי לא להתגייס...
זו לא היא עשתה את הקטע המסריח, אמא שלה מכתיבה לה את אורח החיים... מאחורי כל הזוהר ואור הזרקורים, היא בחורה די אומללה לדעתי.
אני לא מכיר את הסיפור מאחורי זה פשוט זה עשה עלייה מן כתם שחור כזה מבחינתי... זה כמו שכולם מאמינים שפרסים קמצנים וכל זה...
ציטוט: במקור נכתב על ידי קוביבי אני לא מכיר את הסיפור מאחורי זה פשוט זה עשה עלייה מן כתם שחור כזה מבחינתי... זה כמו שכולם מאמינים שפרסים קמצנים וכל זה... אז רגע שאני אבין... אתה מאמין שפרסים קמצנים?
ציטוט: במקור נכתב על ידי קוביבי זה כמו שכולם מאמינים שפרסים קמצנים וכל זה... אז רגע.. אתה מאמין בזה ??
למה פעמיים? אני מרגיש כמו בחקירה צולבת (הבנת? 2? צולבת? לא משנה...) פשוט הבאתי דוגמא לסטיגמה, מה אתה נעלב פה?
איזה חבורה של צבועים מי שאמר שלא היה מתחתן איתה... הייתם מוכרים את אמא שלכם רק כדי שתתן איזה סמחט'ה לפנים שלכם...
אמרת אמרת...
יש דברים יותר שווים בשוק.
כוס אוחטו עליה כמו שאמרת יש דברים יותר שויים בשוק
"גם כי אלך בגיא צלמוות לא אירא רע כי אתה עמדי" (תהלים כ"ג) "חייה את חייך כאילו אתה עומד למות מחר ולמד כל דבר כאילו תחייה לנצח" (מהטמה גנדי) "דברים ששמעתי שכחתי, דברים שראיתי אני זוכר ודברים שעשיתי אני מבין" (קונפוציוס)
זה עוזר...
מאשר לחיות בסרט שאני יצליח להתחתן אם המשתמטת הזאת כמו שאתה חיי
רק לעשות לה טובה, זה הכל... וזה שהיא משתמטת לא ממש מפריע לי, עם גוף כזה מצדי שתצטרף ל"שלום עכשיו". ואם היא תרצה להתפשט כדי לעודד סרבנות - אני אתמוך בה עד הסוף
אבל לא בסרבנות... אני חושב שאין לה קשר עם התנועה ואדאולוגיה .חייה נווטו אותה לשם כמו רבים אחרים מפורסמים ומפורסמות