לפי דיווח ב"סנדיי טיימס", שר ישראלי אמר שאם חיזבאללה יעז לתקוף בטילים בליסטיים, האחריות תוטל על סוריה - שם יופצצו מטרות אסטרטגיות ללא רחם. "אסד משחק באש"
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Swinger7714 שמתחילה ב "בדוק ליברמן... שר החוץ..."
אם זה היה ליברמן, הוא היה עומד מאחורי דבריו והשם שלו היה מפורסם.
זה כנראה שר ימני אחר מהממשלה, שפוחד לעמוד מאחורי דבריו.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "אם זה היה ליברמן, הוא היה..."
אוי תעשה טובה... אפשר לרגע לחשוב שהוא לא פוליטיקאי בדיוק כמו כל השאר. כמה הוא הבטיח וזרזר לפני הבחירות נגד כפייה דתית ושהוא לא יכנע לדתיים. עכשיו הוא איתם באותה קואליציה יושב בשקט ולא מוציא פיפס בקשר לנישואים האזרחיים.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי -TsAcHi - שמתחילה ב ""ישראל איימה: נשיב את סוריה לתקופת האבן""
I Yabba-Dabba Do
זה היה Curtis LeMay שטבע את הביטוי הזה במהלך המלחמה בווייטנאם.
אני זכרתי שצ’ייני אמר/איים את זה - נדמה לי שלאפגאניסטן.
אבל בינתיים מצאתי את זה: ריצ'רד ארמיטרג הזהיר את פקיסטן The US threatened to bomb Pakistan "back to the stone age"
unless it joined the fight against al-Qaeda
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "דווקא הייתי מפתיע והולך קודם על הארמון.."
במקרה של מלחמה עם סוריה, עדיף לישראל לא לגעת באסד ובצמרת השלטון (אולי כן במפלגת הבעת' ובמטכ"ל), עדיף אם כבר לתת לעם הסורי לטפל בהם (דבר שמן הסתם יקרה אחרי שהם יפסידו במלחמה).