19-04-2010, 18:29
|
|
|
|
חבר מתאריך: 07.12.09
|
|
1. ארה"ב. ארה"ב היא כנראה הדוגמה הכי גרועה במערב לדמוקרטיה, ועוד יותר גרועה לחופש הפרט. אני מעדיף שמדינתי לא תיקח דוגמה בשום תחום של צורת שלטון, או מנהל אזרחי מארהב...
2. הצורך. יש צורך במדינתנו במשטרה חזקה, בשלטון חוק, ושלמשטרה יהיה כח ורצון לאכוף את החוק. אין שום צורך להגביל אנשים בוגרים מלעשות כרצונם, ובשעות הפנאי שלהם, כל עוד הם לא פוגעים באף אחד, גם את האיסור על סמים קלים לדעתי צריך לבטל.
3. חיילים. כמה כבר מקרים של אנשים שירו אחד בשני כי הם השתכרו יש, פה זה לא ארצות הברית, אנשים לא משתכרים והולכים למטווח... חוץ מזה שרוב החיילים לא חוזרים הביתה עם נשק. בכלל חייל שנגע בנשק שיכור, באותה מידה היה יכול לירות בעצמו כי הוא שיחק בנשק.
4. חופש. מה שאתה לא מבין, זה שזכויות וחובות באות ביחד, ולא יכולות לבוא עם הגבלות, או שבנאדם חופשי, או שהוא לא חופשי. וזה קצת מגוכח להסמיך בנאדם להמית אנשים ולא לתת לא חופש כאזרח מן השורה.
5. אלימות. במדינת ישראל יש בעיה של פשיעה, ושל בטחון פרט, ואני לא אומר שאין קשר בין אלכוהול לאלימות, אני רק אומר שהמדינה צריכה לטפל בפשיעה, ולא להעניש בצורה קולקטיבית קבוצה גדולה של אזרחים שומרי חוק, שנמצאים בשלב בחייהם שבו הם צריכים לתרום למדינה הכי הרבה.
|