16-04-2010, 20:25
|
|
|
חבר מתאריך: 15.04.10
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי גולבו כחולות
יש פקודות מטכ"ל בצה"ל נט.
בכל אופן זה נורא פשוט, במקום שבו אתה משרת אתה בסך הכל צריך לבקש שיחה רשמית עם הקצין שמעליך. לאחר מכן תבקש בשיחה איתו שיחה עם הקצין שמעליו, בשיחות תבהיר את המצב ואת רצונך לצאת לקצונה - זה רק יתרום לך ויסייע לך בעתיד לבוא.
|
אתה צודק, אני באמת ינסה לעשות את זה.
ציטוט:
אתה רק בתחילת הדרך להבנתי לכן זה לא אמור למנוע ממך לצאת לקצונה, אם לא במחזור הקרוב אז לאחר מכן.
|
בתיאוריה זה נכון מה שאתה אומר, אבל ראית מה Zed3 אמר, סיכויי לא גדלים ולא קטנים לאחר כל מחזור, כך שבתכלס אני יכול לחכות עוד שנתיים ועדיין לא תיהיה לי הקצאה.
ציטוט:
בכל מקרה גם בתחום הזה ישנם המון חריגים כולל אנשים שיוצאים לבה"ד 1 רק בקבע או ממש על סף שחרור
|
נכון, ישנם חריגים כאלו, אבל כל חריג כזה מכריחים אותו עקב חריגותו ליותר קבע מן הרגיל וקובעים לא תנאים שונים מן הרגיל. וגם יש לזכור שנכון יש חריגים בכל דבר ובמיוחד בצבא אך זה לא אומר שזהו משהו קל ופשוט. זה בהחלט עניין מורכב. בנוסף לך, אני אינני מעוניין להיות חריג אני מעוניין לעשות את כל התהליך כמו כולם.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Zed3
j
הנה קישור בתור התחלה.
http://dover.idf.il/NR/rdonlyres/5E...355/0/60827.doc
כאשר אמרתי מאוחר מדי, התכוונתי ליציאה במחזור הנוכחי, לא יותר מכך.
שמע, תן קצת קרדיט לאנשים.
לא יודע באיזו יחידה אתה, אבל אם יש לכם שלישות, גש ודבר שם עם האנשים, כאשר קבלת תשובות לא מספקות תגרור מעבר לסמכות הבאה בדרגה.
|
תודה רבה על הקישור אני ידפיס אותו ויעבור עליו בעיון טוב טוב.
תשמע אם הייתי במצב רגיל הייתי מסכים איתך שאני לא נותן קרדיט לאנשים שמעלי, אך אחרי שדיברתי עם מספר חיילים מיחידתי. התמונה רשומה על הקיר באותיות של קדוש לבנה. למה לוותר על סוס מנצח? למה שיתנו לי לעזוב אם יש להם מישהו שעושה את העבודה בצורה כל כך טובה? על אף שהוא בולט על פני האחרים ביחידה שלו, והוא חייל שעד כה הוכיח את עצמו בכל שלב. למה שניתן לו ללכת ושיהיה לנו כאב ראש אחר כך?
אני יפנה לשלישות אצלי וכמו שאמרתי לגולבו כחולות, אני אפנה גם לקצין שמעל הקצינה שלי שידע על רצוני וגם אולי אני מאמין יפעיל לחץ על האחראי להקצאות שימצא לי הקצאה.
אני באמת מקווה שהכל יסתדר, על הצד הטוב ביותר ושאני יצליח להגיע לקורס קצינים בעזרת השם גם לעבור אותו ולהמשיך לתרום יותר ויותר לצבא.
|