30-11-2010, 20:50
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
א, באפי זו סידרה ולכן זה זה הרבה יותר גרוע מסרט וברור לי, ש true blood, angel, moonlight, vampire diaries, Tales From The Crypt פחות טובות מבאפי, אבל באפי כסידרה עדיין הייתה סידרה שהתחילה והפכה את המושגים האלה ל"אימה" (כאילו מפחיד), למרות ש Tales From The Crypt הקדימה את buffy the vampire slayer בכמה שנים.
ב, דמדומים (השם בעברית לפי מה שאתה רושם) זה סרט וסרט בבית אפשר לצפות בו בניגוד לסדרות כמו באפי
ג, אין לי בעיה לצפות בסרטים כמו the last house on the left ואחרים דומים לו, שהוא באמת סרט אלים וקשה לצפייה ובמיוחד בגירסה המלאה שלו ואני לא בטוח, שאתה בעצמך תוכל לצפות בסרט הזה ומצד שני אין לי בעיה לצפות בסרט כמו tinker bell, שהוא סרט לילדות קטנות, ככה ש eclipse כסרט חסר לי בו דם ואימה באמת ועדיין אני מצליח למצוא בו נקודות טובות.
ד, יש סירטי ערפדים הרבה יותר גרועים מ eclipse, למשל כמו the lost boys ואפשר להמשיך עם הדוגמאות כמה סירטי ערפדים פחות טוובים מ eclipse יש.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
|