בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Taurus84 שמתחילה ב "כנראה זה לא סתם מקל, אלא משהו..."
ומה בדיוק עולה בגורל של מי שמשתמש בזה? בסרטון נראה כאילו שהוא פשוט נעלם.
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. -Rick Cook
קודם כל בכללי - למה לא לחסוך מאיתנו את השיטוט לאתר אחר בזמן שאפשר לראות את הסרטון גם כאן?
דבר שני - אני לא ממש מצליח להבין על איזו תקלה מבצעית חמורה אתה מדבר, כי עצם העובדה שפיצצו את ה*&$# של האוטובוס המסכן הזה בזמן שהיו בו אנשים ולוחמים התקרבו אליו, זה קצת מאפיל על כל שאר הדברים שהולכים שם...
החבר'ה שעמדו קרוב לאוטובוס ובתוכו בזמן הפיצוץ בוודאי צריכים לקפוץ לרופא אוזניים לבדיקת שמיעה דחופה...
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי efekt שמתחילה ב "קודם כל בכללי - למה לא לחסוך..."
יש תקלה מבצעית חמורה. אפשר לראות אותה אפילו מ0:55 וכמעט עד סוף הסרטון.
אני לא ממש מצפה מטנקיסטים לרדת לרמת המיני של החי"ר ובטח לא המיקרו של הלוט"ר.
אבל אם לא יהיו עוד נסיונות אני אתן רמז.
מדובר על תקלה ברורה ובולטת לעין.
פריסה צפופה ומסוכנת של הכוח,תוך הצלבות קנים מטורפות, בסמוך לנגוע, ובסמוך לעצורים - שכדובדבן על הקצפת של הקטסטרופה הזו מובלים לאחר כבוד אך לא לאחר סריקת יחספ"ניק, לתוך רכב היחידה יחד עם כל הלוחמים, היכן שיחלקו עם חבריהם החדשים את ההפתעה שהסתתרה אצלם בכיס/מפשעה/נעליים.. פיספסתי משהו?
היה אפשר גם ליצור "חזית אחידה" באבטחה, בלי סכנת ירי דו צדדי.
אפשר היה גם להרחיק את העצורים ואת הכוח "המטפל" מהרכב ומשאר החברה לטובת חיפוש ואבטחה איכותית יותר... למה לשים קנה על חבר שלך?.. הוא בס"כ איש טוב..
אבל, בהצגה מותר.
**עריכה: (DMITH) אופס, כתבנו דברים דומים תוך כדי... לא העתקתי ממך. נשבע
נערך לאחרונה ע"י מחוג קטן בתאריך 21-03-2010 בשעה 15:20.
מיכה ומחוג כל הכבוד על המאמץ!
אז צרור התקלות כפי שאני ראיתי אותן:
חיתוך קנים.
למרות חלוקת גזרות מוצלחת ויפה אף אחד לא מסתכל אל הגיזרה שלו. כולם, כולל כולם ואפילו המאבטח לרחוק (העומד) מסתכלים למרכז ההתרחשות (לזה התכוונתי שגם טנקיסט יכול לשים לב. גם טנקים מחלקים גזרות ואמורים לצפות כל אחד לגזרתו).
התפנות משותפת של כל הכח ביחד עם המלוכלכים. מילא לקחת אותם עם השמרים שלהם, אבל למה כל היחידה צריכה להתפוצץ איתם ביחד?