05-01-2010, 10:57
|
|
|
חבר מתאריך: 26.06.05
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Narxx
אני לא מצליח למצוא רפרנסים באינטרנט שישוו את כמות המשחקים המפותחים ל PC ביחס לכמות המשחקים המפותחים לקונסולות, אבל אני ממש מרגיש שיש יותר משחקים המפותחים ל PC (אשר ללכת ל BUG ולחנויות מחשבים ולבדוק איפה יש יותר קופסאות, אם כי גם זה לא מחייב... זה בעיקר שיקול כלכלי של איזה מוצר להביא כי קונים).
|
אני חושב שאם תיכנס לחנות משחקים / BUG ואפילו אופיס דיפו, אתה תמצא יותר משחקים לקונסולות מאשר לPC. משחקים קונסולות עולים יותר ולכן יותר משתלם לחנויות למכור אותם.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Narxx
זה שאני יכול להריץ משחק חדש עם מחשב מלפני 4 שנים, אבל לא על MAX SETTINGS, בהיגוד לקונסולה - שם בכלל אי אפשר להריץ את המשחק... זה יתרון משמעותי ל PC ולא לקונסולה.
זה לא שקונסולה תמיד מריצה על מקסימום... פשוט אין לה את האפשרות להוריד פיצ'רים כדי לקזז ביצועים.
|
אני לא מבין למה על קונסולה לא תוכל להריץ משחק מלפני 4 שנים. אם קנית XBOX ב2008, אז המשחק שתקנה ב2012 יפעל על הקונסולה בת ה-4 שנים בצורה מושלמת.
זה ייתרון מול המחשב - שאותו צריך לשדרג. לך זאת לא בעיה, כי אתה מבין במחשבים ויודע איך למצוא את הצוואר בקבוק / לקנות את הרכיב הנכון במחיר הזול ביותר שיאפשר לך להמשיך לשחק בעוד 4 שנים, אבל זאת יכולת שלא קיימת לכל אחד.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Narxx
איך מולטיפלייר קיים בקונסולה? זה מחשב שמחובר לטלויזיה... הדרך היחידה לעשות מולטיפלייר כמו שצריך זה לחבר כל שחקן לטלויזיה משלו, ואז כבר אתה ממש על מחשב נפרד שמחובר לאחרים ברשת...
|
מולטיפלייר בקונסולות קיים. פשוט סגנון המשחקים שונה מהC&C וה Unreal שאתה רגיל אליהם.
FPSים, למשל, מותאמים לקונסולות, ואם קצת אימון אתה מתרגל לשליטה בcontroller של הקונסולה על פני העכבר. אם שיחקת בHALO על ה PC למשל, בטח שמת לב שבניגוד לFPSים על המחשב, יש לך פחות דגש על צליפה או להסתכל למעלה ולמטה ויותר דגש על נהיגה וקצת platforming בהשוואה לFPSים על הPC. אני לא הצלחתי להתחבר לcontroller של ה PS או הXBOX, אבל בחו"ל, FPSים כמו Moderwarfare Left4Dead וכו' חזקים על הקונסולות לא פחות מעל הPC.
משחקי נהיגה למשל, אפשר לשחק ב splitscreen עד 4 שחקנים (וזה עובד לא רע, אם הטלויזיה שלך לא קטנה מדי).
ומשחקים שבהם לא צריך לפצל את המסך ואפשר לשחק עד 4 שחקנים בו זמנית (Super Smash Brosh, New Super Mario Bros, וכל מני Party Games שיש לWII) עובדים מצויין, במיוחד עבור casual gamers.
וכמובן, יש לך משחקים ברשת, ממש כמו שאתה מכיר מהמחשב. אני לא יודע למה, אבל כשאני משחק בWII ברשת, יש הרבה פחות lag מבמחשב.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Narxx
אני לא ניסיתי את modern warfare אבל אנריל בלתי אפשרי למשחק עם ג'ויסטיק של קונסולה.. אני לא ממליץ לך אפילו לבדוק
.
|
אני ממליץ לך לנסות את moderwarefare. אני מאמין שאת הראשון אפשר לקנות היום דיי בזול ב steam.
ואם היו מפתחים היום את unreal, היו מתאימים אותו לקונסולות ככה שהיה אפשר לשחק אותו עם ג'ויסטיק לקונסולה, כי בניגוד לעבר שבו היו מפתחים משחק לPC ואם הוא היה טוב היו עושים לו Port לקונסולות, היום המצב הוא אחר. מפתחים משחק לכל הפלטפורמות ובמידת הצורך, עושים התאמות לכל קונסולה לפי השליטה. כמו המשחק DragonAge שיש לו ממשק שליטה שונה בקונסולות מאשר במחשב. (במחשב הוא יותר מוצלח, אגב).
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Narxx
בנוגע לאישה, אתה צריך להבהיר לה בדיוק מה חשוב לך! אל תוותר.
אצלי הצלחתי להכניס את האישה לעסק (קצת.. היא הצליחה לשחק קצת אנריל, אבל השתעממה מהר מדי מ C&C). כשבאים חברים לשחק ברשת, אז באים חברים לשחק ברשת... אין מה לעשות - זה קדוש
|
גם אם הייתי מצליח לגרום לאורחים להתיישב מול PC ולשחק FPS ברשת, הם היו גרועים.
רוב החברים שמגיעים אליינו הם לא גיימרים, לכן אני מבסוט מהWii שבהתחלה מאד התאכזבתי ממנו - עם הWii זה עובד, כי המשחקים פשוטים מספיק בשביל מישהו שלא משחק, אבל טובים מספיק (חלקם לפחות) כדי שגם אתה תהנה.
נערך לאחרונה ע"י NimDod בתאריך 05-01-2010 בשעה 10:59.
|