29-03-2010, 18:04
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
במה צפיתם השבוע? אשכול הסדרות והסרטים השבועי לתאריכים 29.3-5.4
אשכול הסרטים והסדרות, שצפיתם בהם השבוע, לפי בקשתו של שובי דובי המנהל המהולל שלנו, הוא עבר התאמה גם לסדרות.
כל סרט, שראיתם בקולנוע, ב DVD או במחשב תרשמו כאן.
סירטי פעולה,אימה,קומדיה, רומנטיקה וכו... יתקבלו בברכה. הכל פרט לסירטי מבוגרים!
כל סידרה,שצפיתם בה ב yes, hot, צלחת פרטית או דרך המחשב תרשמו כאן.
קישור לאשכול השביעי
אז במה אתן/ם צפיתם השבוע?
אני אתחיל:
-------------
alien vs predator - חולה על הטורף והנוסע השמיני זאת לא הפעם הראשון שאני צופה בסרט הזה.
darkness falls - עם חשבתם לקבל כסף על השיניים מפיית השיניים, תחשבו על זה שוב, אחרי שתצפו בסרט הזה ואם כן אל תציצו פן תמותו. אחד הסרטי האימה היותר טובים שצפיתי בהם לאחרונה.
הבמאי הפיק the texas chainsaw massacre - the beinging (יש לו תרומה ענקית בהצלת the texas chainsaw massacre סידרת סירטי האימה בעיקר הסרט הראשון בסידרה, שסיפק רף חדש.) ועוד כמה סרטי אימה נחמדים מאוד, במאי שאני מאוד אוהב לצפות בסרטים שלו, כי הוא מספק את הסחורה, למרות שחלק ממכם/ן סולדים מהז'אנר הסרטים, שהוא עובד עליו.
Once Were Warriors - אמרו לי שהוא סרט מלא אלימות וקשה אז אמרו "חובבי סירטי אימה ופשע" טוב חובבי סירטי אימה ופשע הם לא, כי הסרט גרוע ולא ממש רציני. ראיתי אותו בעבר רק לא הכרתי את שמו.
days later 28 - סרט אימה אימה על נגיף שעובד דרך נוזלי גוף.
28 weeks later - סרט ההמשך בסך הכל שני סרטי אימה נחמדים מאוד.
Star Wars Episode VI: Return of the Jedi - סרט, שכבר צפיתי בו בטלויזיה וב DVD, אבל תמיד כייף לצפות במלחמת העולמות.
k-pax - סרט קליל ונחמד.
eraser - תמיד כייף לצפות בסרט הזה.
the black cauldon - סרט אנמציה קליל.
white men can't jump - לא קליל לא הכי טוב ולא הכי רע.
ראיתי עוד כמה סרטים, אבל שכחתי את שם. לא היו הכי טובים אולי נזכר בשם שלהם בהמשך.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
|