14-02-2010, 21:27
|
|
|
|
חבר מתאריך: 31.12.08
|
|
אצלנו בצמ"פ גם קרה משהו מעניין...
אחד החבר'ה בצמ"פ במחזור שלי (לא זוכר מי), שמר בש"ג בשעות הערב. גם לנו - כמו לרוב החיילים בצה"ל וכמו שיוסיפון תיאר - מעבירים בעליית משמר ש"גם אם הרמטכ"ל מגיע ברכב לש"ג עם שר הביטחון, ואתם מזהים את שניהם, אתם בודקים להם תעודות".
בקיצור, מגיע לש"ג רכב, וברכב יושב המח"ט (מח"ט 500, זה שכיהן לפני תורג'מן - לא זוכר את שמו). הבחור בש"ג לא מאבד את העשתונות, מה גם הוא ממש לא מזהה את המח"ט, ודורש ממנו להציג תעודות. המח"ט מתעצבן וצועק על הש"ג "אתה לא מזהה אותי"? בתגובה, הבחור בש"ג דורש שוב לראות את התעודות של המח"ט, רק הפעם ביותר תקיפות. המח"ט חוטף קריזה וצועק "איך? איך אתה לא מזהה אותי?!" (אולי זה כי אנחנו צמ"פניקים ואנחנו כבר לא מזהים את עצמנו במראה, כי כל היום אנחנו בשטח ומעולם לא יצא לנו לפגוש את המח"ט?). הבחור בש"ג לא מתבלבל, מרים את הנשק ומכוון אותו לפנים של המח"ט וצועק עליו שיראה לו את התעודות. המח"ט תופס לבחור את הנשק בקנה, ומתחיל לצעוק עליו "למה הקנה שלך מלולכלך?! איך אתה עולה לשמירה בלי לנקות את הנשק?!".
למזלם של שניהם, המפקד התורן מתעורר מכל הרעש הזה ומאפשר למח"ט להכנס לבסיס... המח"ט ממלמל משהו על פילים בקנה ונוסע לדרכו...
לא זכור לי אם עשו משהו לבחור שעמד בש"ג
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"
|
|