19-08-2006, 23:31
|
|
|
חבר מתאריך: 07.07.04
|
|
חחחח
אתה מדבר כמו מישהו ששטפו לא את המח (אל תעלב)
גוף האדם רחוק מלהיות מושלם! (רחוק מאוד)
"מה שאתה מנסה להסביר, זה שאנחנו רחוקים מלהיות מושלמים?
יש דבר יותר מושלם מגוף האדם בעולם?
תראה, בגוף, הכל מתואם, הכל מסודר, יש חשמל בגוף שאינו מצריך חשמל (לב, לבלב).
בגוף הכל מאורגן, הגוף יודע מה צריך ומה לא, הגוף יותר מאורגן ומוסדר מאשר כל מנוע בועלם.
הכל מוכוון, כמות מים, מזון. חום, קור. כח חולשה.
אני לא מצליח להבין את המדענים שטוענים שגוף האדם לא הבריאה המושלמת ביותר, הם אף מוסיפים שזה רחוק לא הדבר המושלם ביותר.
אז לעזאזל, מה יותר מושלם?!"
בגוף הכל מתואם? הממ בגוף של מי? הרבה! אנשים נולדים עם מומים שונים ומשונים שהמדע לפעמים יכול לעזור לפעמים לא ,לפעמים הם יכולים לחיות למרות הפגמים ולפעמים לא או כמעט שלא.
"יש חשמל בגוף שאינו מצריך חשמל" , האמת אין לי מושג לעזעזל מה המשפט הזה אומר -אולי תוכל להאיר לי?
"הכל מוכוון, כמות מים, מזון. חום, קור. כח חולשה." - אנשים יכולים להתייבש (אפילו בלי לשים לב) אנשים אוכלים הרבה! יותר ממה שהם צריכים (רובם לפחות) , לגוף אכן יש מנגנון של כיוון חום וקור אבל אם תשים לב הוא מאוד פרמיטי ולא שווה הרבה - הזעה מקררת ורעידת שרירים מחממת אבל זה מתאים לשינויים קלים במזג אויר ובהרבה מקומות (אפילו על כדור הארץ) האדם בלי אביזרים מיוחדים לא ישרוד חצי דקה.
"אני לא מצליח להבין את המדענים שטוענים שגוף האדם לא הבריאה המושלמת ביותר, הם אף מוסיפים שזה רחוק לא הדבר המושלם ביותר."
אל תדאג לא רחוק היום (במונחי שנים של היקום (מאות שנים זה כלום) ) שהמדע יפענח קצת יותר את הקוד הגנטי ויוכל ל"הנדס" בעצמו פתרונות הרבה יותר טובים ליצור במונחי שרידה ,תחבורה וויסות טמפרטורה וכו. (לא מצחיק איך אפשר להאמין באל מושלם שיוצר דבר כזה פגום )
אה ועוד דבר מר "מאמין בכל הלב" בוא אני יסביר לך בדיוק מה הבעיה של אנשים מאמינים אין להם את האפשרות לא להאמין - למה? כי עצם האי אמונה זה חטא ורק מלחשוב על דבר שכזה הם מפחדים - כן הדת זה באמת דבר מדהים , מי שהמציא אותה בצורה הנוכחית (כמובן שנושא הדת התפתח עם השנים )
הגיע למין משהו סגור כזה שלא ניתן לפרוץ אותו (כמובן שלעולם לא יהיה ניתן להוכיח שאלוהים לא קיים מכיוון שאלוהים לא מוגדר סופית ) וכולא בו עוד ועוד אנשים בלי אפשרות לצאת , טוב מצטער שנסחפתי לזה פשוט כוונת ההודעה שלך הייתה כל כך ברורה ולפעמים מרגיז אותי לראות אנשים ככה (כמובן שאני לא שולל את האפשרות שאני טועה ואתה צודק. )
|