לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-04-2005, 12:58
  העכבר ששתק העכבר ששתק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.03.03
אוי לא, 1: חגי בן ארצי החזיר את דרגות הקצונה שלו!

סרן (מיל') חגי בן ארצי, החזיר הבוקר את דרגות הקצונה שלו לרמטכ"ל במחאה על תוכנית ההתנתקות. בן ארצ מציין במכתב ששלח לרמטכ"ל, רב אלוף משה (בוגי) יעלון, כי נשא את דרגות הקצונה שלו בגאווה גדולה - "כל עוד צה"ל הגן על יהודים ולא נתן לאף אויב לגרש יהודים מביתם ומנחלתם".

בן ארצי הוסיף כי הוא מחזיר את דרגותיו ב"צער רב וכאב עמוק" והביע תקווה שהמשימות המוטלות על צה"ל ישתנו בקרוב. "אני מלא תפילה ותקווה שיבוא יום שבעזרת השם צה"ל ישוב להיות צבא שמגן על יהודים היושבים על אדמתם בארץ-ישראל".

http://www.a7.org/news.php3?id=108946

(אח של מישהו שהכיר את ג'ון לנון)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-04-2005, 14:05
  NOTA NOTA אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.11.01
עוד צעד תיאטרלי של אדם שאלוהים מדבר מעכוזו
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי העכבר ששתק שמתחילה ב "אוי לא, 1: חגי בן ארצי החזיר את דרגות הקצונה שלו!"

יש לי הרבה דברים טובים להגיד על בן-ארצי, ודווקא מהיכרות אישית מעמיקה: הוא אינטיליגנטי במיוחד, מרצה מרתק וכנראה גם איש משפחה למופת, אבל לא מדובר באדם בוגר אישיותית או יציב נפשית.

גם הג'סטה המיותרת ומרבת המדנים הזאת מתיישבת היטב עם חוסר הגבולות הילדותי שלו (ושל רבים מחבריו לתפיסת העולם) בכל מה שקשור לציפור נפשם האמונית. אצל אדם מבוגר ואוחז נשק מדובר בפוטנציאל אלימות אמיתי.
מעניין איך זה מתיישב עם המיניסטריון לחינוך לערכים בו עבד.

למרות שהוא מנהיג בעיקר את עצמו ונחשב לזעיר-תמהוני גם בקרב קהלו, מעניין לראות את פועלו ולשמוע מה שיש לו להגיד - הוא קריקטורה מצויינת של הדתי-לאומני המצוי.
ישן 12-04-2005, 15:18
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
אני מודה , יש לי הסכם עודפים עם "רבי"
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי NOTA שמתחילה ב "יש לך הסכם עודפים עם רבך?!"

במסגרת הסכם העודפים , אותו הגיתי בשניות אלה , אני לא מתכוון יותר לענות לאנשים שבמסגרת הפאניקה הכללית של חוסר הטיעונים שלהם ,מדרדרים את הויכוח בטענה שאני "חסיד " של אורי . נכון , לי ולאורי יש דעות דומות במגוון תחומים . מי שלא מסוגל להתמודד עם זה וחושב שרק לו יש זכות להסכים עם גולשים אחרים , שלא יפנה אליי . ומי שלא חושב כך אלא סתם בוחר תוך כדי ויכוח לרדת לפסים אישיים - על אחת כמה וכמה (והדברים מופנים לא רק אליך) .

היות וממילא התגובות שאני רושם כאן מוכתבות על ידי הרבי שלי במייל , גם אתם תעדיפו בוודאי שהוא יגיב ישירות ולא ישתמש בעבדו הנאמן . לכן , אם ה"רבי" שלי רוצה להגיב ל"סרח העודף" הזה במסגרת הסכם העודפים, הוא מוזמן לענות לך . אם כי אני לו הייתי כבוד הרב הייתי מוותר על התענוג .

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:22

הדף נוצר ב 0.10 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר