לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-02-2010, 08:23
  mes mes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.02.10
התלבטות חסרת תקדים- מקווה לכמה שיותר תגובות..

שלום לכולם, אני חדש כאן, גלשתי סתם בגוגל, ומתוך "חקירה מעמיקה", הסקתי שזה אחלה פורום, של אנשים מביני עניין, כל הכבוד.

תראו, יש לי פרופיל 82, עם סעיף ראיה ועקמת.
אני ממש רוצה להגיע לאיסוף קרבי (אס''ף), ואני ממש נעול על זה,אבל אתם ודאי מכירים את זה שבסוף מגיע מישהו ומחרבן לכם על הכל?
ממש מה שקרה לי.
היום הגעתי לדודים שלי, ששירתו ביחידות מובחרות קרביות, והם הביאו גם חבר על מנת לעזור לי עם המנילה.. החבר שירת באיסוף קרבי ב 2005.
עכשיו, הוא סיפר לי שהכל שם בסדר, טירונות קשה מאוד, לחץ סיזיפי ונפשי קשה מאוד, ומה ששבר אותו זה המשקלים בצבא.
יש לו בעיות ברכיים, הוא קיבל פטור ממילואים, והיה חצי שנה בבית, לא עושה כלום.

אני מפחד לחזורעם בעיות גב, וקשה לי להאמין שיהיה לי כאלה, ושזה יפריע לי, ואני לא ממש יודע מה לעשות...!!
תעזרו לי...מצד אחד אני אומר לעצמי שאם כבר יש לי 82 , סימן שהם מודעים למצב שלי, ובכל זאת שלחו אותי לשם, ואני אוהב את המדינה ואני רוצה לתרום 100000000 אחוזים ממני, אבל מצד שני אתם יודעים איך זה צבא, הרופאים שם לא משהו (הוא סיפר לי שאם אתה לא מתעלף לא מסתכלים עליך...), ובכל זאת יש את הפן הרפואי שהוא גם מפריע/יפריע לי בגילאים מאוחרים..

מה דעתכם? יש סיכון ממשי לפגיעת גב? יש מישהו שמשרת שם שיכול לדבר איתי?

ואם כבר נכנסתם אז... תייעצו לי אולי?

סימנתי בסעיף 2 כך:

חיל איסוף קרבי 5
חי''ר 4
2 הנדסה קרבית

אני מעוניין בחיל האיסוף הקרבי מאוד, אם לא אז חי''ר, אבל בשום פנים לא הנדסה , לא מתוך זלזול חס ושלום, אלא מפני שכל עניין המיקוש והצמ''ה לא מעניין אותי..

מה הסיכויים לקבל איסוף קרבי??? מה הסיכוי להנדסה?

בחלק של החי''ר רשמתי
4 גולני
4 גבעתי
3 נח''ל
2. כפיר

אם אקבל חי'ר, איזה חטיבה אקבל?

במידה ואסמן איסוף קרבי 5 וחי''ר 4 בלבד, ללא הנדסה, האם הם יחשבו שאני חסר מוטיבציה? האם זה עלול להשפיע על המשך שירותי הצבאי?

ע''פ מה נקבע אם חייל ישרת בצוותים הרכובים/רגליים מלבד הפרופיל? אם אהיה שפיץ והכל יתחשבו בי?

תודה על העזרה!! מעריך את זה מאוד, במיוחד מי שידבר כמו גבר אל גבר, וינסה להבין אותי.
שבוע טוב!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:41

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר