אונ' בריסטול:בעלי חתולים יותר משכילים מבעלי כלבים.
People who own a cat are more likely to have a university degree than those with a pet dog, a study by Bristol University suggests. A poll of 2,524 households found that 47.2% of those with a cat had at least one person educated to degree level, compared with 38.4% of homes with dogs. The study said longer hours, possibly associated with better qualified jobs, may make owning a dog impractical.
הריני למחות בשם האוגרים שהושמטו מהמחקר, הצ'ינצ'לות, האלפקות, הקרנף רחב השפה ושאר חיות הבית.
אבל למה כבר ניתן לצפות מאוניברסיטה שקוראת לעצמה "בריסטול"? הייתם שולחים את הילד שלכם ללמוד במכללה שבחרה בשם כמו 'טוש מחיק', 'שדכן סיכות', 'מכון דפרון משבצות למחקר' או 'המרכז האקדמי - פוליגל'?
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "מחקר משוחד, שם מחברת המאמר: "מורןדברים" וזה אומר הכל"
הבעיה שלי עוד יותר גדולה, אני סובל מ"מינון יתר": יש לי גם וגם, למרות שעכשיו אני רק עם הכלבה, לאחר שחתולתי האהובה נפטרה לפני מספר חודשים בסיבה טובה. בת 19.5 היתה הסיאמית המתוקה.
תראה, אני לא מתיימר להיות חכם כמו אותם מחקרים, אבל: קח חתול רחוב ותבדוק את כושר השרידות שלו והיכולות להסתגל לכל מצב, כמו להתרבות ולקיים אורח חיים בריא והגייני [אינני מדבר על הרעלות מכוונות והשלכת אוכל הפוגע בבריאותם] ולעומתו כך כלב רחוב {בדרך כלל עזוב] ותיווכך בעצמך למי הכישורים לשרוד מבלי לשמש בית גידול לפרעושים וקרציות.
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "מחקר משוחד, שם מחברת המאמר: "מורןדברים" וזה אומר הכל"
ציטוט:
במקור נכתב על ידי .ישראלה היפהפיה
אבל למה כבר ניתן לצפות מאוניברסיטה שקוראת לעצמה "בריסטול"? הייתם שולחים את הילד שלכם ללמוד במכללה שבחרה בשם כמו 'טוש מחיק', 'שדכן סיכות', 'מכון דפרון משבצות למחקר' או 'המרכז האקדמי - פוליגל'?
תשמע, אם יש מכוניות מבריסטול, ומטוסים מבריסטול, מה רע בקצת השכלה תוצרת בריסטול?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ישראל_היום שמתחילה ב "אונ' בריסטול:בעלי חתולים יותר משכילים מבעלי כלבים."
לא ממש נכון המחקר הזה, כי יש חיידק, שעובר מחתולים לבני אדם ופוגע בתפקוד המוחי של אותם אנשים בלי תרופה ובעיקר ביכולת התגובה. החיידק בעיקרון עובר בין החתולים לחולדות וחזרה לחתולים, גורם לחולדה לא לפחד מחתולים בניגוד לחולדה בריאה, שמפוחדת ליד חתול.
בקיצור מחקר בלי בסיס. שכחתי את שם החיידק, אך אני אחפש את שמו בגוגל אחר כך.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google