04-02-2010, 17:20
|
|
|
חבר מתאריך: 05.10.06
|
|
לפטופ תקוע ברצף אתחולים, אין boot תקין
שלום,
יש לי לפטופ (Acer Aspire 9424) עם ווינדוס XP עליו.
מלפני מספר ימים, ללא שום טריגר נראה לעין, הוא נכשל קצת אחרי הב-boot (כשמופיע המסך עם הלוגו של XP והבאר הכחול שרץ למטה) ומבצע אתחולים חוזרים בלולאה.
ניסיון להעלות אותו ב-safe mode כשל גם, אבל ברשימת הקבצים שנטענים בביצוע safemode, הקובץ האחרון שנטען לפני האתחול הוא agpcpq.sys מה שיכול להצביע על בעיית תצוגה כלשהי.
ניסיתי להעלות אותו מדיסק של ווינדוס XP, אבל הוא טוען "No Operating System Found" אע"פ שאותו דיסק מאתחל מחשב אחר ללא בעיות.
לשם הניסיון, בדקתי גם עם דיסק של Win7 (לא הצליח) ושל Win98 (שם אני מצליח להגיע לתפריט האתחול של הדיסק שמבקש לבחור בין אתחול מה-HD לאתחול מהדיסק. אם אני מאתחל מהדיסק כלום לא קורה ואם אני מאתחל מה-HD, אני שוב נכנס ללולאת אתחולים).
לפני שהוא מבצע אתחול מופיע מסך כחול לאלפית שניה. הצלחתי לצלם אותו עם מצלמה DSLR (אין שום סיכוי לקרוא עם העין מה שכתוב בהודעה כי זה ממש מהר) ולראות הודעת שגיאה 0x00000023 (שמתייחסת לבעיית FAT). לא צויין שם קובץ, אבל כאמור אולי פשוט לא הצלחתי לצלם אותו...
אני לא כל כך יודע מה לנסות, חוץ מלפרק את הלפטופ ולחבר את הדיסק למחשב (ואני ממש רוצה להימנע מזה).
אני אשמח לקבל עזרה !
|