לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-01-2010, 20:29
  גליטו91 גליטו91 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.06.07
[עזרה] לא שלחו אותי לבקום בסוף אלא לחיל תקשוב

שלום לכולם ...
בסוף לא שלחו אותי לבקום שלחו אותי לחיל תקשוב ...
אני עדיין לא יודע לאיזה קורס אני ילך לא בחרו לי עדיין או שלא אמרו לי ...
יש לי קהס 42 אז נראה לכם זה ישפיע על בחירת הקורס ? כי בטח לא יתנו לי קורס שבסדיר אני צריך לסגור הרבה או שזה רחוק מהבית כי יש לי 2 אפטרים בשבוע ואם זה יהיה רחוק אני יגיע להם מאוחר כל הזמן ...
אז השאלה שלי איזה קורסים יש בזמן הקרוב שמישהו עם קהס 42 יכול לעשות בחיל תקשוב ? ואם בתפקיד הזה יש את האפשרות בסוף לחזור יומיות ?
אם מישהו פה גם הולך בזמן הקרוב לקורס בחיל תקשוב שיגיד איזה ואני אבדוק אם בסוף הוא יכול לצאת יומיות או לא ...
שמעתי שיש עוד מעט קורסים של ראת וטמט או משהו כזה מישהו שמע על זה ? ואיך הקורסים האלה ? ואיך היציאות ?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-01-2010, 12:16

בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי גליטו91 שמתחילה ב "[עזרה] לא שלחו אותי לבקום בסוף אלא לחיל תקשוב"

ואי אני כנראה ממש לא יודע לנסח את עצמי טוב לא דיברתי על הקורס עצמו ברור שבקורס לא יומיות וגם סוגרים אפילו אני מדבר אחרי הקורס בסדיר שיציבו אותי יכולים להציב אותי בבסיס פתוח קרוב לבית או שזה רק בגדודים ? או שלא יתחשבו בקהס וישימו אותי רחוק בבסיס סגור (גדודים אני לא יכול בגלל הקהס )

והיומיות בסדיר אחרי הקורס באיזה שעה חוזרים בערך ? אמרו לי יכולים לשחרר אותי ב8 למרות שיש חוק שלא משחררים אחרי 6 אבל ביומיות זה לא ככה ...זה מה ששמעתי ...
ובקורס עם יש לי קהס 42 אני יודע שקהס לא נותן כלום בקורסים אבל אם נגיד נסגור שבת הם ישאירו אותי לסגור שבת או שהם ישחררו אותי ? רק אותי כי יש לי תש 2 וזה יומיים בבית כאילו שישי שבת...
גם ככה הם לא לומדים כלום בשישי שבת

ואיזה עוד קורסים יש בקרוב בחיל התקשוב ? מישהו יודע ? אני יודע שטממ זה ב31 לחודש ויש עוד קורס ב24 לא יודע איך קוראים לו ...ויש עוד 2 קורסים שמתחילים יום ראשון מרמ ועוד משהו אבל לא דיברו איתי הקורס הוא בבסמח אז כנראה אני לא יהיה בזה כי כבר מתחילים ביום ראשון בבסמח ואמרו לי לחזור בראשון לבהד 7 ...

נערך לאחרונה ע"י גליטו91 בתאריך 15-01-2010 בשעה 12:19.
ישן 15-01-2010, 13:22

בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי שפני שמתחילה ב "דבר ראשון, [u]עשה את..."

סבבה הבנתי את זה אני רק שואל אם זה שיש לי קהס 42 יכול לעזור לי (לא להבטיח כי בצבא אין כזה דבר להבטיח ) שאני יוצב בבסיס פתוח ? כאילו ישלחו את כל אלה שסיימו את הקורס לקציני מיון או שהם ממיינים לבד ? כי אם אני יראה קצין מיון אני יוכל להסביר לו שאני חייב להיות בבסיס פתוח כי זה מדכא אותי ואני משתגע שאני הרבה זמן בבסיס סגור ...אם הם יעשו את זה לבד לא יהיה לי ם מי לדבר ...
ואיזה עוד קורסים יש בקרוב בחיל התקשוב ? מישהו יודע ? אני יודע שטממ זה ב31 לחודש ויש עוד קורס ב24 לא יודע איך קוראים לו ...ויש עוד 2 קורסים שמתחילים יום ראשון מרמ ועוד משהו אבל לא דיברו איתי הקורס הוא בבסמח אז כנראה אני לא יהיה בזה כי כבר מתחילים ביום ראשון בבסמח ואמרו לי לחזור בראשון לבהד 7 ...
ישן 22-01-2010, 11:44

בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי Zed3 שמתחילה ב "מספיק. אם יש לך בעיות, גש..."

שלום לכולם ...
בסוף כנראה אני יהיה בקורס בשם טמ"מ מישהו מכיר אותו ? יש לי כמה שאלות בקשר להצבה אחרי הקורס כי על הקורס עצמו כבר בררתי ...
עכשיו יש לי קהס 42 ותש 2
ויש 3 אפשריות שיציבו אותי אחרי הקורס נכון ?
1.בגדוד
2.בסיס סגור
3.בסיס פתוח
גדוד אני לא יכול להיות בגלל שיש לי קהס ??
עכשיו בסיס פתוח וסגור זה בעצם בסיסים רגילים פשוט עם הבסיס קרוב לבית שלך אז נותנים לך לצאת יומיות ואם הוא רחוק מהבית אז אתה סוגר ...
עכשיו אני גר בב"ש ומישהו גר בת"א ובשני המקומות יש בסיסים אז למה שאותי ישימו בת"א (שאני גר בב"ש) והוא שגר בת"א ישימו בב"ש ...זה לא הגיוני ...
אני ממש רוצה את הקורס הזה כי הוא ממש טוב לאזרחות וגם התפקיד ממש מעניין אותי אבל ממש קשה לי להשאר הרבה זמן בבסיס ...אמרתי נעביר את הקורס ואחרי זה אני יוצא מלך ...למרות שיהיה לי קשה שם ולהיות רחוק מהבית נתן את הכל 3 וחצי חודשים וזהו ...אני יהיה בתפקיד טוב וקרוב לבית ...
אם זה בסיס סגור נגיד אז אתה יוצא חמשושים ואפטר ? כי יש לי קהס זה חייב 2 לילות בבית ומוסיפים לזה אפטר ?
מה הסיכוי שאני יהיה בבסיס פתוח ? כי כולם שם ילדים טובים ורק לי יש קהס ותש 2 ולאחד יש תש 3 בלי קהס ממה שאני שאלתי ...
ושינינו גרים בב"ש ...
אם אני אלך לקבן בזמן הקורס ואני יגיד לו שקשה לי והוא יעלה לי את הקהס ל43 יוציאו אותי מהקורס ? או שיעלה לי את הת"ש ואז ישיאור אותי בקורס ?
תודה רבה לעוזרים וסליחה על החפירה
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:40

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר