*.*
http://www.fresh.co.il/vBulletin/me...hp?userid=22722
אבל בהודעות בפורום כן
זה מהטוויטר שלו.
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. -Rick Cook
היה שווה לפתוח טוויטר רק בשביל זה
יכולת לשים משו יותר טוב... תנצל את השורה עד הסוף
משום מה זה לא משתנה
תמשיך לנסות.. אני מאמינה בך!
בטח לוקח לזה טיפה זמן להתעדכן.
ממתי מומחה יכול לכתוב מתחת לניק? יש לי מומחה בפלאש (כבר תקופה) ובחיים לא ראיתי דבר כזה וגם מנהלים לשעבר עם קשרים בהנהלה יכולים לשנות ניק
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
לא לכל מומחה יש שורה אישית, המנהל מחליט.
יהיה משהו, כי יש משהו
רציני? אז אני אדאג להשיג לי שורה יש הצעות לתוכן?
גם את התוכן המנהל מחליט, וזה לא "תראו אותי יש לי שורה אישית" אלא משהו עינייני שמבהיר למה הבן אדם מומחה.
אז יכול להיות משהו בסגנון ציטוט: מומחה בפלאש Suck it, bitches בהנחה שמנהל הפורום ישאר (והוא יאשר אם זה תלוי בו)
זאת לא השורה שעושה את הבנאדם, זה הבנאדם שעושה את השורה!
חה חה
תוסיף מתחת לכינוי "נור- איש רפואה, מישש כבר אלפי ציצים של זקנות, וזוג אחד של בת 17!"
ואל תשכחי את הבחורה בת 70 שלא רצתה לשחרר את היד שלי!!
ררררררררר! עוד יותר סקסי
הכי סקסי זה להשתמש במונחים מקצועיים כאלה כמו "פיום קנה" "צנרור קנה" "אינטובציה" רומק, בחייך, אנשים לא מתים במשמרת שלי!
אתה רוצה להגיד שמיששת אותה קרה?
צנרור! לול!
אני לא נכנס לשיקולים שלא קשורים אלי, אבל לא סביר שיכתב למומחה פסיק מעבר להגדרת המומחה שלו. זהירות - ספויילר! נ.ב. מנהל שיאשר לך שורה אישית יזכה לזובור.
עובד? עריכה: עובד!