במקור נכתב על ידי hamora
רוג׳ר אברט, מבקר הסרטים של השיקגו סאן-טיימס כתב פעם על הסצנה מחניבעל (ההמשכון של רידלי סקוט לשתיקת הכבשים) בה הדמות הראשית מנסרת גולגולת של איש חי ואוכלת את המוח שלו שזו ההוכחה המוחלטת ששום סרט קולנוע אמריקאי לא יקבל לעולם סיווג NC17 (אסור לילדים מתחת לגיל 17 להיכנס, המגבלה החמורה ביותר בארה״ב על קהל קולנוע ובאופן כללי נשיקת מוות בקופות) על אלימות בלבד. עוד בעשור האחרון קיבל לעומת זאת סרט אחר את הסיווג הנ״ל על סצנת התגפפות בעירום חלקי בין גבר שחור לאישה לבנה...
קשה לי להאמין שגזענות גלויה שכזו אפשרית בארה"ב. איזה סרט?
אני נגד חסימות באופן כללי אבל החסימות החוזרות של מצפון, בחור טוב עם פה מלוכלך שעוד לא הרג אף אחד לעומת ההסכמה שבשתיקה לשורה האינסופית כמעט של ההשמצות, חצאי האמיתות והעיוותים שלך מלמדת שוב על ההעדפה האנושית של הצורה על פני המהות (לא פגם ייחודי לפורום הזה אלא דפקט קבוע בחברה האנושית).
עכשיו השורה היא אינסופית, נו טוב.
מה לא הספקת להגיד פה? ההשתלחות שלך במשפחת שליט, הקישור הנילעג בין הפשע של גולדרינג לאמונותיו הפוליטיות, הקישור האורווליאני בין השמאל והשב״כ לרצח רבין, ההגנה שלך על שפטל (בכך הוכחת שאתה מוכן להגן על כל שרץ ובלבד שיהיה ימני), האיסוף האובססיבי אחר כל בדל אינפורמציה מכל מיני בלוגים שכוחי ע״מ להוכיח לנו שוב ושוב שאי אפשר לחיות עם המוסלמים/שאירופה ניכבשת בידי האיסלם, שילוח החרדים להרי הרוקי ואפילו התגובה שלך להודעה של טלי על המאמר של גיא בכור על הרוורד, תגובה שמדגימה שיא חדש של קריאה סלקטיבית (וכל הרשימה הזו מזיכרון בעודי יושב ברכבת, לו הייתי מחפש בטח יכולתי לשלש את מספר הדוגמאות)...
אני עומד מאחורי כל מה שכתבתי, לא אכנס איתך שוב לדיון על מה שכבר הסברתי.ובכל זאת, יש כאן הערות חדשות מצידך , אז הנה
א. השב"כ היה קשור לרצח רבין,הסוכן שלו אבישי רביב הסית לרצח רבין, יש תמונות המוכיחות את זה.ראשי השמאל בבית המשפט זיכו אותו כמובן. מי שנוקט בשיטות של 1984 הוא מי שמשכיח את הפרשה, לא זה שמנציח אותה..
ב. לדעתי שפטל לא שרץ, זכותי לחשוב כך. הוא עשה את עבודתו כעורך דין.
ג. התקשורת הממוסדת באירופה מפחדת מהאסלם ופרשת הקריקטורות בעיתון הדני שעוד לפניה הם הילכו על ביצים - תוכיח. את האמת חושפים במקורות חדשותיים אלטרנטיביים, למרות שלפעמים (ע"ע הולנד, שוויץ) הם מצליחים גם לזלוג לעיתונות ולדעת הקהל הממוסדת. האסלום של אירופה אינו דורש עוד הוכחה ומי שחושב אחרת הוא הזוי.
ד. לא שלחתי את החרדים להרי הרוקי, ציינתי שאם מישהו חושב שזכותו של תושב של שכונה מסוימת לכפות את אמונתו הקיצונית על אחרים מכיוון שהוא הרוב בשכונה, הרי שניתן להחיל על הרוב העירוני את אותן זכויות..
ה. הרי המאמר שטלי הביאה מציין את מה שכתבתי. אתה רוצה שאומר לך איזה סעיף או שתשכיל למצוא אותו בעצמך?
ו. בהצלחה ברכבת.
לא יודע איזה בנאדם אתה במציאות, האמת, לא עם כל מה שאתה כותב אני לא מסכים ולכמה מהתגובות שלך יש לי אפילו סימפטיה (למשל התגובה האנושית מאוד לסיפור של קגנס על הבחור שנפל למכונה לגריסת הצינורות) אבל הנכונות שלך ללכת לכל מקום ע״מ להצדיק צד אחד של המפה הפוליטית ולהכפיש את הצד האחר היא בעיני חוסר יושר אינטלקטואלי קיצוני ובלתי נסלח.
מה לעשות, אין לך אפילו דוגמא אחת שמחזיקה מים. אתה מרבה להתווכח עם דמויות שאתה יוצר בנפשך ומדרדר את הדיון בפורום לפסים אישיים.
בהצלחה במציאת השגיעוט שלי בהודעה הזו.
מעתה, אם תרצה גם את שרותיי וגם את הזכות להתלונן עליהם, תאלץ לשלם. דווקא כמה כותבים כאן שמחים כשאני מתקן אותם בעברית פה ושם, גם אני שמח כשמתקנים אותי.
|