לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-12-2009, 23:52
  גליטו91 גליטו91 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.06.07
[עזרה] איך אני יוצא מהמסלול קשרג לממרם או מודיעין ?

שלום לכולם ...
התגייסתי ב7.12.09 לקשר"ג ואני רוצה לצאת משם ...קשה לי עם כל העיניין של המשמעת ושסוגרים הרבה שבתות ושזה רחוק מהבית ...
אני רוצה לתרום למדינה אבל אני מעדיף לתרום וגם לקבל משהו בחזרה בגלל זה אני רוצה תפקיד במודיעין או ממרם או משהו שיעזור אחרי זה באזרחות וגם חשוב שהיציאות יהיו טובות ...
נגיד במודיעין או ממרם הם סוגרים הרבה שבתות ? למה אני לא יכול להיות יותר מ5 ימים מחוץ לבית אבל אם פעם בהרבה זמן סוגרים במודיעין או ממרם שבת אז אני יוכל לסבול את זה ...
בקיצור איך היציאות בממרם או מודיעין ובאיזה מסלול (גם למודיעין וגם לממרם יש תפקידים שעוזרים באזרחות ויש כאלה שלא ממש ) זה עוזר לאזרחות ? ואיך אני יוצא מהקשר"ג ומגיע לשם ? (לצאת מקשר"ג זה לא קשה אני פשוט חותם ויתור כי זה התנדבותי אבל אני לא רוצה שיקחו אותי לתפקיד אחר בחיל התקשוב כי אין שם עוד תפקידים לאזרחות ויציאות חרא ...אם במודיעין או ממרם אין מסלול שעונה על הדרישות שלי אני רוצה לעשות יומיות קרוב לבית ונ.ב לא חתמתי על נשק עדיין רק ביום ראשון ואני לא מתכוון לחתום עד שאני לא בטוח שאני בממרם או מודיעין או עושה יומיות קרוב לבית )
תודה לעוזרים
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-12-2009, 03:54
  גליטו91 גליטו91 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.06.07
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי hellfrost שמתחילה ב "אני לא מסכים איתך Z... לא במה..."

אני רוצה לתרום אבל מה אכפת לי שעל הדרך אני מקבל משהו שיעזור לי בחיים ?
ותראו אני לא יכול להשאר בקשר"ג פיזית ונפשית
אני קם בבוקר הכל סבבה רק נהיה טיפה חושך אני מתבאס לא אוכל ירדתי 2 קילו ב-5 ימים יושן גם בקושי
ויש גם כאבים פיזיים כואב לי הגב רק מעמוד ולא לעשות כלום אם אני טיפה מכופף אז שאני מתיישר יוצא מלא קליקים וזה כואב בגב ובעמוד השדרה ואם אני נמתח כול הזמן כדי שהגב יהיה ישר אז כואב בעצם הזנב
יש לי פרופיל 72 על בעיות גב כאבי ראש וכאבים בחזה ועכשיו גם כואב לי הברכיים רק מללכת
בקיצור אני לא חושב שאני מתאים לתפקיד אני רוצה תפקיד שיעזור לי אחרי זה אבל אני לא יצטרך לסגור יותר מידי ..
פעם ב לסגור איזה 11 או 12סבבה אבל לא כול הזמן ..
ומה זה באסמח ? כאילו ממרם זה חלק מהבאסמח ששם יש עוד מלא תפקידים ? ואיך אני יכול לקבל לשם זימון לראות אם אני מתאים ?
ויש שם מסלול מכול המסלולים בבאסמח ובמודיעין שגם עוזר אחרי זה (מה זה עוזר , משהו שאחרי זה חברות הייטק וכאלה רואים בזה + כמו הקשר"ג ) וגם היציאות לא ממש גרועות יעני לצאת בשישי (עזבו חמשושים חח זה כמעט ואין ) ופעם ב לסגור 12 ?
קבא: מעל 54 לא יודע בדיוק אבל מעל 54 כי התקבלתי להיות במסלול קשר"ג וזה קצונה ייעודית ששם חייב 54 קבא לפחות
ובבקשה אם תוכלו לענות מהר ולעזור לי להגיע להחלטה כי יום ראשון (מחר) אני חוזר לבסיס ואני צריך שתהיה לי איזה תוכנית מה לעשות
אם תוכלו אני ממש יודה לכם אם תביאו לי מספר איסיקיו בפרטי ונדבר באיסקיו כי ככה זה יקח לא זמן להשלים שיחה שבאיסיקיו לוקח 5 דקות ...
תודה רבה לכולם
ישן 17-12-2009, 00:24
  משתמשת נקבה Cm6 Cm6 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.12.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי גליטו91 שמתחילה ב "[עזרה] איך אני יוצא מהמסלול קשרג לממרם או מודיעין ?"

אולי אתם מבינים הרבה יותר ממני, אבל אני כבר 3 חודשים בחיל התקשוב ורק מנסה לצאת משם. בה''ד 7 זה לא מקום נחמד. נורא קשה שם. למשמעת אפשר להתרגל וזה אפילו נחמד, לדעת שאתה כן יכול לעמוד במה שמביאים לך, אבל היחס נוראי.
המקום עצמו גורם לי לסבל וזה עוד בלי שאני מתחילה לחשוב על שאר הפקטורים שמרתיעים אותי.
אין מי שמקשיב לך שם. ואני כבר ניסתי לדבר עם אנשים.
אני חושבת שקודם כל זה נכון שהוא לא היה הרבה זמן בצבא ושהוא צריך לנסות לעבור את הקורס כי אני דווקא מכירה אנשים שכן נהנו.אבל אם אחרי שבוע- שבועיים הוא רואה שזה לא מתאים לו- אז למה להכריח את עצמך?
הוא באמת יכול ללמוד שיעור חשוב של ''אני מול המערכת'' וגם..למה לבן אדם לבלות 3 שנים בתפקיד שהוא לא אוהב ועוד להתקל בקשיים נוספים כשהוא ירצה לצאת ממנו בעתיד?
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:25

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר