16-11-2009, 22:29
|
|
|
חבר מתאריך: 29.05.07
|
|
כמו כולם -?-
"הירח היה הדבר היחיד שהאיר את דרכי הלא סלולה, הדרך אל הלא נודע..."
משפט טוב להתחיל איתו איזה שיר אה?
אולי כותרת לאיזה יצירה מפוצצת, או אפילו אולי לא בכוונת הגזמה שם של פרק בספר??
יש לי עוד אחד
"הים הכחול נצץ ולא יכולנו שלא לחשוב על עיניה היפהפיות שכל אחד מאיתנו רצה להשתקע בתוכם"
תודו שהייתם רוצים לשמוע עוד. יש פה אלמנטים ספרותיים מעולים, גם גירוי הקורא, גם רמזים מתרימים, גם מטאפורות. לא הייתי מכשיל את עצמי אם הייתי מורה לספרות.
אני נהנה
"הרוח שרקה באוזניה והזכירה לה שהיא לא שייכת, שעוד מעט זה ייגמר"
טוב אולי זה קצת פחות טוב.
אבל אני פה כדי להבהיר נקודה. שמישהו יסביר לי, מה זה העניין הזה שכולם כותבים? כל אחד נהיה משורר, סופר, מרגיש שהוא איזה משהו, שלא תטעו גם אני נפלתי ברשת, שנים אחורה.
יש לי יצירות מצחיקות ויצירות גסות ויצירות עמוקות שבנויות על משלים ומשפטים שאני בעצמי לא מבין, הרבה מהכל.
וגם אני עברתי את הטראומה שנמחק לי הכל וזה שבר לי את המוזה לזמן לא מבוטל.
וגם אני לא כתבתי בכל מיני צ'טים למיניהם מילים בקיצורים כי חשבתי שזה זלזול במילים.
ו-ג-ם אני עדיין אוהב עד כאב את השפה הזו שאנו מדברים בה,
ואני נהנה עד אין קץ לכתוב ולדבר בשפה גבוהה שבקושי אני מבין.
אז מה זה בעצם, מה שאני כותב? פרודיה? סאטירה? ביקורת?
כן, אולי קצת ביקורת כי זה מפחיד, כי אני רוצה להיות מיוחד ואני רוצה לכתוב ולהיות מוערך אבל כולם כותבים, וכולם כותבים טוב, ולכולם יש כל כך הרבה חברים שיגידו "ואו, אני לא רוצה להגיד את המילה כישרון אבל את כזאת כישרונית!"
ובכלל כשכולם עושים משהו אז גם ככה זה משפיע, והופס הפכתי לציני וקר, ואני שונא קרוקס ונמלטים ובכלל למה שאני ארצה לקרוא הארי פוטר?
אבל לקחת שנייה הפוגה מכולם, ולקרוא ספר ולהנות ממנו כל כך הרבה יותר מסרט אפילו בקולנוע, ולהיות מסוגל לזכור קטעים מספר, לא באיך שהם כתובים אלא באיך שדמיינתי אותם. זה הכל. זה עולם. זה חיים.
וזה מה שאני גם רוצה. אני רוצה לדעת לכתוב. אני רוצה לדעת להתבטא. אני רוצה רוצה רוצה.
וכן אני גם רוצה להיות בן, והיופי הוא שפה אני יכולה.
כי כאן אני מה שאני בוחר להיות, ואתם קוראים את מה שאני בחרתי לכתוב.
וגם אם לא ירדתם לסוף דעתי ולא הבנתם, לא נורא. כי אני כתבתי ואני עכשיו יושב בכיסא מול המחשב ומחייך ועוד מעט אני אחזור להתחלה ואקרא ואסיים לקרוא ואחייך, כי זה מרגיש לי טוב. זה מרגיש לי נכון ואני שלם עם זה.