17-11-2009, 15:08
|
|
|
חבר מתאריך: 08.11.08
|
|
שמע אני לא רוצה שאנשים יקבלו את הרושם הלא נכון ממה שכתבתי, אם נחליט להתנהג בצורה אנוכית ונחשוב רק על עצמנו אז אנחנו נהיה דומים באופי לאותם האליטות האנוכיות.. האדם הממוצע לא שונא עשירים רק בגלל שהם מפונקים ויש להם הכל, הוא שונא אותם כי מעבר לכסף דפוס החשיבה וצורת ההתנהגות שלהם שונה.
אדם שרגיל לקבל הכל לא עוצר כשהוא כבר קיבל את מה שרצה, זה מוכח פסיכולוגית שאלו אנשים שתמיד במרדף אחר עוד ועוד דברים שהם רוצים להשיג. אז אני לא רוצה שנחשוב כמוהם ולא רוצה שמישהו יקבל את הרושם. כי אחרת מה עשינו בזה? יצרנו עוד תת תרבות שלא נבדלת בכלום מהם..
לגבי הפסקה שניה שלך, רובנו אולי כן יודעים מה נעשה באמת, אני רוצה להאמין שלכל אחד יש כאן סוג של תוכנית מגירה למקרה חירום אם וכאשר יגיע "יום הדין" אני מניח שכבסיס לעתיד שכזה אף אחד לא היה מתנגד כאן לאיזה בית קרקע עם מחסן או מרתף מאובזר היטב וממוגן, אני בטוח שאם החוק במדינה שלנו היה מאפשר
לנו כמו בארה"ב להצטייד בנשק למען הגנה עצמית לא היה מזיק גם להחיזק כמה נשקים במרתף שכזה. מלבד לציוד, אספקה וכו'.. אבל מה לעשות שאנחנו לא מפוצצים בכסף ולא לכולנו יש הדברים האלה.. אז מסתגלים, מאלתרים וכל אחד בדרכו.
עוד דבר שלעניות דעתי הוא טבעי מאוד זה שאף אחד מכל ה"משוגעים לדבר" (הקונספירטורים או איך שתקרא לזה) לא באמת 100% מזנו בדבר הזה, נגיד כמו אלכס ג'ונס שעיקר עיסוקו זה התחום הזה. אצל חלקנו זה בא בסה"כ כתחביב, כפנאי, כתחום עיניין וכו'.. זה לא שאנחנו כאן 100% מזמננו, גם לנו יש חיים..
אז בדיוק מהסיבה הזו אפשר להשתמש במידע הזה למען הצלחה או כמשהו חיובי שאפשר ללמוד ממנו ולהצליח בחיים.. הרי כל האנשים המצליחים יש להם סוד, דרכי הצלחה.. גם אלו שלא באמת מעורבבים בכל מיני חברות סודיות וכל מיני גופים כאלה..
עוד דבר שהוא חיובי לדעתי זה שכל המשוגעים לדבר (הקונספירטורים החובבים) לא באמת מאוגדים יחד, לא בעיר אחת, לא באזור אחד ולא במדינה אחת, כולם מפוזרים ונמצאים במקומות וחברות שונות, ככה שבמקרה האמת מספיק שכל אחד מיידע ומצליח איכשהו לשכנע את הסובבים אותו מה קורה ואנשים כבר ידעו להפיץ את המידע
כמו יונות דואר אפילו אם בקמרה הכי גרוע האינטרנט ואמצעי התקשורת יהיו מנותקים! אז לכל דבר יש צד חיובי ידידי, להתאגד יחד זה יכול להיות טוב, זה מראה על כוח, ארגון, התמסרות למען מטרה מסויימת ועל יציבות.. אך פיזור לעומת זאת גם יכול להיות יעיל בהתאם למצבים השונים.
אז לעשות משהו או לא לעשות כלום, לא יודע לענות לך - אצלי התחום הזה בגדר תחביב \ תחום התעניינות בלבד, אני מניח שיש כאן פעילים אקטיביסטים שמבינים בזה יותר ממני.. אם לא כאן אז בפורומים אחרים בחו"ל לדוגמא בטוח יש. כבר יצא לי לראות כל מיני סרטוני התנגדות מחתרתיים כאלו ביוטיוב של כל מיני חבר'ה
שאלוהים יודע אם הם רציניים או עושים צחוקים, מופיעים במסכות, חמושים בנשק וטוענים שהם יוצאי יחידות עילית, מנסים להעיר את העדר ובו בזמן מאיימים על כל מיני אליטות ותאגידים.. לא חושב שיש מה להאמין להם אך גם לא לפקפק בהם. סה"כ לדעתי אין מה לפחד ולהלחץ מכל דבר, ככה החיים יותר מעניינים מאתגרים ומרגשים..
גם אם לא היו אליטות, NWO וכל החרטה ברטה הזה אני מניח שאנשים היו מחפשים וממציאים משהו כזה סתם בשביל הקטע.. לך תדע חחחח אנשים זה אנשים. נקווה שיהיה טוב, סה"כ זה מחובתנו לעמוד על המשמר ולדאוג לעתיד שלנו, לא חושב שיש בזה משהו רע, לא חייבים להיות אנשי סוד או חובבי קונספירציה כדי לממש את הזכות הזו..
לכל אחד יש שאיפות לעתיד טוב יותר.. אני רק נוטה לחשוד שאני שומע את זה מפי פוליטיקאים חחחחח