חברות סודיות והסמלים שלהם בסרטים וקליפים מוזיקליים
לא מזמן היה כאן אשכול שמרכז קליפים ושירים של זמרי ראפ נגד חברות סודיות ומסרים כאלו ואחרים.
אני נזכר בזה כי הערב ישבתי קצת לראות מה יש בקופסא חסרת התועלת הזו שנקראת טלויזיה, העברתי ערוצים (מיליון ערוצים ואין מה לראות) פתאום קליפ בMTV תפס את תשומת ליבי, מהסיבה הפשוטה שלהלהקה קוראים FREEMASONS, הבונים החופשיים בעברית...
נגשתי לרשת וגיליתי שהם די מוכרים (אישית לא שמעתי עלייהם) אפילו מצאתי את הקליפ ביוטיוב (איך לא?)
מה שמצחיק בהתחלה חשבתי סתם קראו לעצמם ככה, אחרי כן חיפשתי בגוגל ומסתבר שבלוגו שלהם בתוך האות "O" מסתתר הסמל של הבונים החופשיים...
וכרגיל יוטיוב הניב תוצאות לדברים מעניינים, לא משהו שלא ידענו אבל בהחלט דברים שלא שמנו לב אלייהם בסרטים וסדרות טלויזיה, אני חובב קולנוע ושמתי לב להרבה דברים אבל מסתבר לא למספיק... שימו לב בסרטון הבא כמה הם שותלים את הסמלים שלהם בסרטים ובכלל כל מה שאתם רואים בטלויזיה.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי iceman4ever שמתחילה ב "חברות סודיות והסמלים שלהם בסרטים וקליפים מוזיקליים"
יש ערוץ שלם ביוטיוב שקוראים לו 1KILLUMINATI, עם המון חומר על הנושא ,מאוד מעניין ,יש גם ראיון עם טופאק שמדבר על האילומנטי והמון משערים שבגלל זה הוא נרצח
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי spi שמתחילה ב "יש ערוץ שלם ביוטיוב שקוראים..."
הולי שיט, עשה לי צמרמורת.. דווקא לא הייתי מתנגד לנשיא טופקאק במקום אובמה חחחחח
לפחות ההשערה שבגלל זה הוא נרצח ריאלית יותר משאר ההשערות שכל מיני אנשים עם מנת משכל של כבשה משערים...
מעניין, גם אמינם ועוד הרבה אמני ראפ מזכירים את הNWO WORLD ORDER בשירים שלהם לא פעם (דיברנו על זה באשכול ההוא שהזכרתי קודם לכן) אבל בנתיים הוא חי..
פעם גם יצא לי למצוא ברשת סוג של רשימת חיסול של אמנים \ אישים שטוענים שהאילומנטי העלימו, זהו בהחלט נושא כבד אך סובל מהיעדר ראיות ואין איך לאמת.
WOW זה פשוט אין מילים, כמה כמה? הם פשוט מאוהבים בעצמם הא? אין לזה סוף או שהרוב צירופי מקרים?
אבל ללא ספק יש שם גם המון דברים מכוונים, פשוט מדהים איך הם מעיזים, זה אומר שבסרטים האלו אפילו הבמאים משתייכים לכל מיני אגודות סודיות, אחרת מי לעזאזל מעמיד אותם בפוזות הנכונות כדי שזה יראה כמו פירמידה ועין או ראש של שליט? (לדוגמא בסרט 300) פשוט מדהים ומזעזע!
לא יאומן, כל העולם זה מגרש המשחקים שלהם.. אני כמעט מעריץ אותם על זה.. חחחחח