07-09-2009, 19:08
|
|
|
חבר מתאריך: 19.08.05
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Humbug
בקיצור, כל מה שמעניין אותך זו הרכילות מאחורי האתר?
הויכוחים עם רוטר נגמרו ביום שפרש קם. המשיכו התנצחויות הדדיות, שגם אנחנו לא גאים בהן. כנראה זה היה חלק בלתי נפרד מתהליך התבגרות הדדי של שני האתרים, ושל הרבה אנשים (בני נוער ומבוגרים כאחד).
היום, אין לנו דבר וחצי דבר נגד אתר רוטר ומפעילו, ואני יכול רק לקוות שזה הדדי.
האנשים שעברו מאיפה לאיפה? האינטרנט הוא מקום חופשי. גולש יכול לכתוב בכמה אתרים שבא לו במקביל. אין לאף אחד מהגולשים שלנו (וגם המנהלים) מחוייבות או בלעדיות מול אתר פרש. הן הגולשים והן המנהלים עושים עבודתם בהתנדבות וזוכים למלוא ההערכה על כך. היה ויחליטו לכתוב בעוד אתר במקביל, אני אהיה האחרון שיתנגד. יתרה מזאת, אני עצמי כותב בעוד מערכות פורומים בארץ ובחו"ל.
העזיבה ב2005? אני מניח שאתה מדבר על גולשים מ20 פלוס וסקופים? אם כן, אני מחזיר אותך לסעיף הקודם ולהודעת הפתיחה שלי באשכול הזה. האינטרנט הוא מקום חופשי. מאידך, פרש אינו מקום חופשי. יש לנו תקנון, ואנחנו אוכפים אותו. מי שלא נוח לו עם זה, יעזוב את האתר מיוזמתו או מיוזמתנו. בנוסף, זה לא סוד שאתר פרש מופעל ע"י אנשים.. היי... אפילו אני אחד כזה. מכאן, שיש לנו גם, רחמנא לצלאן, דעות. חלקנו שומרים את דעותיהם לעצמם.. חלקנו כותבים אותם בריש גלי.. דבר שיוצר לעתים ויכוחים בין גולשים לגולשים, גולשים ומנהלים, מנהלים ואדמינים ואדמינים וגולשים. לצערי, לעתים הויכוחים גוררים גם מריבות... שנגמרות בפרישה של אחד הצדדים...
אני לא בטוח שזו הפרישה שאתה מדבר עליה מ2005, אבל זו היחידה שאני זוכר...
מימון האתר? אני מבטיח לך שביום שננפיק את החברה, נספק דין וחשבון עפ"י חוק. כרגע, אנחנו שומרים את הדו"חות הכספיים שלנו ביננו לבין רשויות המס של מדינת ישראל.
|
ממש לא אני חובב היסטוריה ובתור אחד אני סקרן...
השאלות ששאלתי ממש לא קשורות לרכילות אלה להיסטוריה הכללית של הפורום, כי בכל זאת זה נראה לי חריג להגיע להישגים האלה דרך יזמות פרטית. רציתי לראות אם יש כאן איזה סוד להצלחה
*ואני יוסיף שמבחינת הפורומים "הרב תחומים" שביקרתי בהם, זה הרשים אותי לטובה בגלל הממוצע הגבוה של הרמה בכלל הפורומים.
|