|
23-09-2009, 03:47
|
|
|
חבר מתאריך: 08.11.04
|
|
צחי, זה מאוד מאוד קשה ולא נעים להיות בעמדה של לדעת דברים כאלה מוזרים ולא הגיוניים,
מצד אחד אתה רוצה לעזור לכולם, מצד שני, אתה בעצמך מתקשה להוציא מהפה פארדיגמות כאלה בלתי נתפסות.
אז... ליבי איתך, אני יכול להגיד שהדרך הנכונה היא "לטפטף" מידע,
לא להפיל עליהם שמשרד הבריאות רוצה לרעתם, כי גם רוב הסיכויים שזה לא נכון,
אני מאמין שרוב האנשים שעובדים במשרד הבריאות פועלים תחת הנחיות ארגון הבריאות העולמי,
ונמצאים במצב של מידור אינפורמציה, או שלא מודעים לגמרי לתמונה המלאה.
כמו שאמרתי באשכול אחר לגולש אחר, הדרך הכי נכונה לפתוח לבן אדם צוהר של הגיון,
זה לא להתעסק עם ה"למה" אלא אם ה"מה" - אסוף מידע על החיסון ועל הסכנות שלו.
מצא כתבות, סרטונים, עדויות של מומחים שבדקו את הוירוס, נסה לייצר קייס, שמדבר על כך
שזה סה"כ קמפיין אחד גדול, כמו כל פרסומת אחרת שמשכנעת אותך לצרכים שלה, רק בסדר גודל עולמי.
אבל תהיה מוכן גם למנה טובה של תסכול,
מעטים מאוד האנשים שדיברתי איתם על נושאים אלה בחיים האמיתיים,
אני בעיקר שומר את זה למשפחה, וגם שם מטפטף כל פעם קצת,
זה נורא נורא קשה לנסות בתור בודדים להפוך עבודה מאסיבית של תחנות רוח ענקיות,
אבל צריך להפנים שאם זה לא מצליח, אז להניח לזה. מי שירצה לדעת יידע, ומי שלא לא,
ואין שום דבר שנוכל לעשות כדי לשנות את זה, האדם מטבעו לא רוצה לקבל את זה שכל חייו הם הטעיה,
לכן החסמים לקבלת דברים קיצוניים כמו שנכתבים כאן, הם גדולים ומובנים גם,
זה לא פוטר אותנו מלנסות להטות אוזן, לגנוב דקה של תשומת לב, להציע סרטון מסויים לצפיה,
ולו רק כדי לשתול זרע קטן של סקרנות שיגדל לעץ של ידע ויניב פירות של תובנה מושכלת לגבי העולם הזה.
גם אני פעם חשבתי שקונספירציות זה דבר מטופש, גם אני גיכחתי וגילגלתי עיניים,
כשהיו מציגים את דמות הקונספירטור בתוכניות סיטקום או סרטים,.. היום זה כבר לא מצחיק כל כך,
לא כשהמידע מצטבר בערימות בלתי נתפסות, לא שיש כל כך הרבה הוכחות וסימוכין, היום זה פשוט מטריד.
אני מקווה שתצליח בלמנוע מההורים שלך לעשות את הטעות הזו,
אני שמח שלפחות חלק קטן מהמשפחה שלי הצלחתי לעורר לגבי החיסון הזה,
ולהזהיר אותם בזמן לא ליפול בפח הזה, ואחרי כמה סירטונים עדויות ומסמכים שישבתי להראות להם,
הם מעבירים את זה הלאה לחברים שלהם, בלי שום קונספירציות ושום נעליים - פשוט להבהיר שזה רעל, וזה מסוכן.
|
|