25-09-2009, 01:07
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.07.08
|
|
עבודה מסריחה...
אתה מהבוקר ועד הערב עובר בין בתים כמו קבצן, ומזיין לאנשים את הש'כל שהציור שייך לאיזה אומן *שקר כלשהוא* מפורסם מהודו, או שאלה ילדים נכים עם אוטיזם ציירו את זה, או שהכסף הולך לתרומה, וכ'ו וכ'ו וכ'ו....
*מיותר לציין כמובן שמדובר בציורים באיכות נמוכה מאוד שלרוב מיובאים מאסיה במחירים מגוכחים.
לי באופן אישי יש בעיה עם אמינות - אני לא מסוגל לשקר לבן אדם שמסתכל לי בעיניים, גם לא תמורת מליון דולר ביום.
אוליי הרווחים בעבודה הזו גבוהים, אבל מה זה שווה אם אתה הופך לחרא של בן אדם אח"כ?
אם אתה גבר, ואתה רוצה לעשות אחלה כסף בתקופה קצרה יחסית (5 חודשים פחות או יותר) אז תצא למסע דיג באלסקה, מחפשים שם כל הזמן אנשי צוות, ואמנם העבודה קשה להחריד, אבל הכסף מאוד טוב, יש לי חבר שיצא לאלסקה בחופשת סמסטר, וחזר עם 33 אלף דולר (אין עלויות על הספינה, ואתה גם לא יכול לבזבז כסף כשאתה באמצע הים).
הוא אמר לי שרק ההתחלה מאוד קשה, אבל אחרי שנכנסים ללו"ז, הכל יחסית עובר מהר, והכסף מטורף.
אבל הכל שיקול שלך, בהצלחה.
"הארץ שלנו איננה רק מדינת ישראל אלא כל מרחב הסהר הפורה. אבות אבותינו אינם רק אברהם יצחק ויעקב אלא כל יושבי ארץ הקדם - הישראלים, הכנענים והפיניקים - כולם שייכים לאומה העברית. אנחנו העברים הננו איפוא צאצאים לאומה העברית הגדולה שהמציאה את האלף בית, שהקימה ציים אדירים ובנתה אימפריה בכל אגן הים התיכון. אנחנו הבאנו את התרבות לאירופה ופילי מצביאנו הגדול חניבעל, איש קרתגו, עברו את האלפים ואיימו למוטט את רומא."
|