החודש (ספטמבר) הטלוויזיה בארה"ב מתמלאת בסדרות חדשות. הינה כמה מהמעניינות שבהן (חלק מהתקצירים יכולים להיות לא מדוייקים):
שם התוכנית: Modern Family (משפחה מודרנית) תקציר: (קומדיה) ההתמודדות (המצחיקה) של שלוש משפחות שונות עם החיים. הערות שלי: נראה מבטיח. בצוות נכלל גם אל בנדי האגדי. אחרי שתראו את הפרומו תקפצו
לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן. פרומו יו טיוב:
.....
שם התוכנית: FlashForward (פלאש פורוורד) תקציר: (דרמה/מדע בדיוני) במשך כשתי דקות העולם עובר איזושהי החשכה גלובלית במסגרתה בני האדם מאבדים את ההכרה ולפחות חלקם רואים תמונות מעתידם. מי עומד מאחורי האירוע? מה המשמעות של זה? נחיה ונראה. הערות שלי: משהו בטון מזכיר לי את "4,400". בצוות אפשר למצוא את פני מ"אבודים". פרומו יו טיוב:
.....
שם התוכנית: The Vampire Diaries (יומני הערפד) תקציר: (נעורים/פנטזיה) תיכוניסטית שמוצאת את עצמה "נקרעת" בין 2 ערפדים שהם גם אחים. הערות שלי: לקחו את הסרט דמדומים, הכניסו לבלנדר וזה מה שיצא. פרומו יו טיוב:
.....
שם התוכנית: Community (קהילתי) תקציר: (קומדיה) אוסף של לוזרים שמגיעים ללמוד במכללה קהילתית. הערות שלי: נראה מבטיח. שווה לראות את הפרומו. פרומו יו טיוב:
.....
שם התוכנית: Bored to Death (משועמם עד מוות) תקציר: (קומדיה) סופר צעיר עושה הסבה מקצועית לתפקיד של חוקר פרטי ומצרף את מכריו.
הערות שלי: משהו בטון מזכיר לי את "צ'אק". עם השחקן טד דנסון (בקר מהסדרה... "בקר"). פרומו יו טיוב:
.....
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "הסדרות של עונת הסתיו בארה"ב"
המשפחה מודרנית הזה נראה טרחני לאלללה... תרשום מה אמרתי לך, זה יהיה פלופ,
הומור מהסוג הכי מאעפן (הקטע שהם מתאמים ביומן מתי הילד יכול לירות באחיו, |פיהוק|)
אד אוניל, או אל בנדי בשבילך, נראה מזעזעז זקן וחיוור, וקליפה יבשה ממה שהיה בשנות ה 90.
ערפדים אני לא אוהב באף קונסטלציה,
מה שמשאיר את כל השאר, שנראים מעניינים, חלק יותר חלק פחות...
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "המשפחה מודרנית הזה נראה טרחני..."
נשואים פלוס נמצאת בהול אוף פיים של הסדרות
אהבתי את אד אוניל גם בקומדיות שהשתתף בהם בקולנוע
כאן זה נראה כדרך טובה להרוס בעונה אחת מה שנבנה בשנים
הרי לעד הוא יזכר כאל באנדי
זוכרים את סוזאן סומרס ב3 בדירה אחת?
אחרי שהשתתפה באבא חורג אמא חורגת היא נעלמה
ודי לחכימא ברמיזא
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "אני דווקא בעד שינסה להרביץ..."
אני לא אהיה מסוגל לראות אותו בסדרה, מחכה שיגיד משהו על אישה שמנה שנכנסה לחנות או על 4 טאצ'דאונים במשחק אחד.
אם היה ספין אוף על אל באנדי אז איכשהו הייתי יכול לקנות את זה
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "ראית את הסצינה שלו במכונית..."
ציטוט:
כל הזמן מחכה שייצאו לו דברים אחרים מהפה אבל אני מזהה פוטנציאל.
כן, טיפ קטן צ'נדי.. זה החלק של הכותבים, ויש לי הרגשה שמה שהכותבים בתחנה חצי אלמונית אי שם ב 91 יכלו להרשות לעצמם,
לא יוכלו כותבים מלוקקים מ 2009 בעידן האובר פוליטיקלי קורקט, לכתוב בימינו -
אל באנדי, היה מעוז הגבריות האמריקאית האחרון בטלויזיה, מאז לא קמה וכנראה כבר לא תקום
סדרה שכל כך מדברת לגברים מהזן הישן והנכחד, אררר ארר ארר.
להמחשה בלבד, "כך נראתה הטלויזיה בעידן שקדם ללקקנות הממוסדת של היום" :
וכמובן שהוא היה חייב להרוס לנו חסד נעורים, בשביל איזה צחצחן מילים חסר תוכן
לא מומלץ למעריצים שרופים, אני התחרטתי שראיתי את זה...
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "[QUOTE] כל הזמן מחכה שייצאו..."
אהבתי את הסרטון שהבאת לו קישור. לא ידעתי שגייסו אותו לתשדיר בעד התוכנית מיסוי של אובמה. אני מניח שההסכמה שלו להשתתף מעידה על זה שהוא דמוקרט, שזה דבר שבחיים לא הייתי מנחש בהתבסס על הדמות של אל בנדי.
זה כמו לגלות שרון קופמן מצביע למפלגת העבודה. זה איכשהו לא מתחבר.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "הסדרות של עונת הסתיו בארה"ב"
Bored to Death נשמעת כמעט בדיוק כמו Andy Barker P.I עם אנדי ריכטר (זה מקונאן אובריין).
ציטוט:
An accountant moves into an office formerly owned by a private investigator and begins picking up side work as a private eye, after clients looking for the office's previous occupant inquire about his services.
האמת רוב הסדרות האלה נראות די מאכזבות...נקווה שהעונה הרביעית של גיבורים תפצה על זה.
עוד דבר שמתי לב אליו בטריילר של FlashForward - הסאונד טראק שלו נורא קלשאתי...גם רקוויאם לחלום וגם mad world (של גארי ג'ולס, מדוני דארקו)..............נו באמת.
כאילו שניהם פסקולים נהדרים בפני עצמם, אבל כמה קלישאתי אפשר להיות? :/
שכחתי לצרף את אחת התוכניות החדשות שנראות לי הכי מבטיחות (Lance - נראה לי שתאהב את זה) :
שם התוכנית: The Middle (האמצע)
תקציר: (קומדיה) חיי היום יום של משפחה משעשעת.
הערות שלי: זה כמו הסדרה "מלקום באמצע" רק שהפעם זה דרך העיניים של האמא. עם השחקנים ניל פלין (השרת מ"סקרבס"), פטרישה היטון (דברה מ"כולם אוהבים את ריימונד") ואטיקוס שאפר הקטנטן (הילד שמעיר את וויל סמית' בתחנת אוטובוס בסרט "הנקוק").