לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-09-2009, 00:07
צלמית המשתמש של MAG707
  MAG707 MAG707 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.03.07
עוד סיפור מתסכל נוסח צה"ל -

דבר ראשון ,חלילה וחס אני לא בא להסית/להשפיע על החשיבה של חבר'ה צעירים פה ולהציג את הצבא על הפנים, אני בעצמי עד היום מורעל בטרוף, רק לתרום לכם ולנסות להציל אתכם ממקרים דומים.
אז ככה, חלק מכם יודעים שנפצעתי בעבר ובגלל זה יצאתי מגדוד 51, ב17/8 זה קרה שוב רק הפעם ברגל שמאל ולא ברגל ימין כמו בעבר.
הסיפור בקצרה ואני באמת ינסה..:
ב17.8 נפצעתי באימון ברמה כנראה אותה פציעה כמו בעבר הלא רחוק, נפצעתי בערב אז רק למחרת פינו אותי למיון בבית חולים זיו שבצפת, ששם עברתי צילום על הרגל ולא נמצאו שברים ואמרו לי שכנראה נקעתי את הקרסול, נתנו לי שלושה גימלים ושלחו אותי הביתה כל זה קרה ביום רביעי כך שצאת שבת הגיעה והרגל נראתה מפחיד שיטפי דם מטורפים נפיחות והדבר היחיד שההיתי יכול לעשות זה לגשת לביקור רופא ולנסות לקבל טיפול, בביקור רופא ראו את הרגל ואמרו לי שזה נקע ואני צריך לנוח אז עוד שלושה גימלים רק שעברו להם עוד שלושה ימים והמצב רק החמיר, נגשתי שוב לביקור רופא ועוד שלושה ימים בבית רק שהפעם באמצע הלילה תקפו אותי כאבים עזים ופונתי למיון מהבית בערך ב4 לפנות בוקר.
כמו בזיו גם באסף הרופא לא ראו שברים אבל אמרו לי שכנראה קרעתי משהו ואני צריך צילום יותר מעמיק.

(נעצור לרגע, כדי לעבור לר"מ 2 צריך יותר מ7 גימלים רצופים עפ"י ביקור רופא ור"מ 2)

ממיון באסף הרופא סירבו לתת לי יותר מ7 גימלים כי המנוחה מיותרת ואני צריך יפול מה שהם לא קלטו שדרך 7 גימלים אני יקבל טיפול.
נשלחתי הביתה עם ,כן כן, שלושה גימלים.
שוב הגיעה צאת שבת נגשתי כמנהגי לביקור רופא רק שהפעם , הפתעה!, אי אפשר לתת לך יותר גימלים, וכשאני שואל את הרופא מה אני אמור לעשות ? תשובתו היא :"אין לי מושג" לא שהוא אמר שמצב הרגל על הפנים וזה מחמיר מיום ליום בלי טיפול, אז הוא עשה לי ג'סטה וכתב לי המשך טיפול ברמ 2.

יום שני אני ניגש לרמ 2 באסף הרופא אבל הם לא יכולים לקבל אותי עם המלצה של ביקור רופא וגם אין לי 7 גימלים אז אי אפשר ,לך לחר"פ!
ניגשתי באותו היום לחר"פ וקיבלתי אותה התשובה.

אמא שלי נגשה לקצינה באסף הרופא עם קצת דמעות בעיינים והסיברה לה את המצב ואחרי תחנונים רבים קיבלתי למחרת שיחה עם הרופא המנתב.
באמת בחור נחמד שנתן לי 7 גימלים כדי שאני יוכל לעבור לרמ 2, הגעתי לרמ 2 כעבור שבוע נכנסתי לאחות שישר צעקה אליי למה אני הולך עם קביים אם באף איבחון לא התגלה שבר ,נגשה אליי בשיא המרץ לחצה לי על הרגל צעקתי עד השמים ואחרי זה שלחה אותי לצילום נוסך רק שהפעם התמקד על כף הרגל.
חזרתי אחרי הצילום באותו היום, ו..פלא! יש שבר אפילו שתיים שלושה..לא להאמין שלושה שבועות אני מסתובב עם עצמות שבורות..
אבא שלי צעק התעצבן וכולם שם נכנסו ללחץ ושלחו אותי באותו היום לCT חזרתי אחריי הCT לאורטופד מומחה , אני מחכה בתור ואוי, עוד הפתעה ,אין לך תור ויכול להיות שלא תיכנס היום..
שוב בלאגן צעקות, אחרי המון רעש נכנסתי לאורטופד והוא הבחין שיש שבר אבל שהתחבר עם הזמן וגם רצועה שנקרעה לגמריי.
אחרי שהרופאה נכנסה לחדר פתאום הוא הבין שאין בכלל שבר אבל רק בציעה קשה ברצועה.
היום עברתי טיפול ראשון של פיזיוטרפיה וכך זה הולך להיות בתקופה הקרובה בצורה אינטנסיבית, אם זה לא יעבוד אז מזמינים כרטיס לחדר ניתוח..סבבה..

עכשיו מאחוריי הקלעים:
1.מסתבר שהרופאה שבדקה אותי ,בדיקה אורטופדית לא אורטופדית בכלל ולא מוסמכת לבדוק חיילים!
2.בלי דוח פציעה גם מהפציעה הזו וגם מהקודמת ,לפני שנה כמעט!
3.איך לעזאזל אני מסתובב עם שברים/רצועה קרועה בלי שאף אחד ואני חוזר אף אחד לא קיבל אותי!
4.רופא החטיבה לא ממש היה איתי בקשר ולא ענה לי לטלפונים כך שלא היתה לי את העזרה שלו!
5.לדעתי הם מנסים לטייח כאן את השבר שהתאחה ואני צריך עוד חוות דעת!
6.למה צהל עובד בצורה הכל כך מבולגנת הזו?! ואל תגידו לי זה הצבא כי זה ממש לא צריך להיות כך.

ועוד כמה עבירות ואי ציון לפקודות מטכ"ל!

חפרתי המון, אני מבטיח לכם שלא הגזמתי בכלל ותאמינו לי שיש אפילו עוד כמה דברים הזויים שקרו לי שלא צריך להעלות אותם כאן.
הקבילה כבר כמעט מוכנה, זה נראה יותר כמו ספר אבל אני כמעט בטוח שתשמעו על זה.
ישמח לשמוע מה יש לכם להגיד והמון תודה!

"הדואג לימים זורע חיטה, הדואג לשנים נוטע עצים והדואג לדורות מחנך אנשים"

ג ו ל נ י 51 !

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-09-2009, 00:19
  LexXx LexXx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.03.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי MAG707 שמתחילה ב "עוד סיפור מתסכל נוסח צה"ל -"

צהל חופשי דופק בקטעים האלה...
אני ספורטאי שלא מתאמן כבר כמעט 3 חודשים..בוינגייט אמרו לי שזה כנראה קרע בצולבת שלחו אותי לחרפ לאורטופד שאמר שזה יכול להיות זה ועוד כמה דברים ואמר לי שיקבעו לי תור לMRI
מה הפלא הMRI שלי הוא כחודשיים אחרי ועד היום אני בלי שום התייחסות לפטורים לך לשם תעשה זה תסחוב תהוא..
אין מה לעשות זה צבא זה אטום וזה לא מחפש בכלל לעזור לך בקטעים האלה..
אני למשל יודע שגם אם יראו שהיה לי קרע זה לא יעזור לי כבר רק אם אחכ ארצה לתבוע את הצבא על הזנחת טיפולים..3 חודשים אני מטפל בעצמי על חשבון הנבחרת שזה כולל טיפולים פיזיטרפיים שהצבא אפילו לא חשב לשלוח אותי אליהם אלא רק לרשום פטור עובדה משרדית שגם ככה אפחד לא מכבד בבסיס שלי..
מקווה שיסתדר לך העניין הזה אחי תעדכן מה יהיה...

ישן 12-09-2009, 17:35
  YHS YHS אינו מחובר  
מהנדס אווירונאוטיקה, עוסק במגוון נושאי תעופה שנים רבות

חבר מתאריך: 17.07.05
אני מתנצל שלא הסברתי כיאות
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי intothevoid775 שמתחילה ב "שקילת מילים לא תחזיר לאלפי חיילים את הברכיים והרגליים והגב שהצבא דפק להם"

אנסה שנית.

האם כאשר תגיע נגדך תביעת לשון הרע מצד מערכת הבטחון, על השמצה, על השוואת מערכת הרפואה של צה"ל לרפואה סודנית, על טענה שאלפי חיילים נפגעו ועוד כל מיני מילים שעורכי דין יודעים לכתוב - האם תוכל לבוא בהגנה לבית המשפט ולהוכיח את דבריך? האם היית כותב אותם דברים (באותה רוח) בשימך ופרטיך המלאים על מרפאה פרטית למשל? האם יש לך הוכחות מבוססות לדבריך? ("אלפי חיילים עם רגלים פגועות").

אין צורך בתשובה לי. כפי שראית, אני איני עורך דין. רק תוהה לי אם אתה מכיר אלפי חיילים פגועים, מרפאות סודניות או שסתם מטיל רפש ללא אחריות.
ישן 12-09-2009, 18:23
צלמית המשתמש של MAG707
  MAG707 MAG707 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.03.07
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי YHS שמתחילה ב "אני מתנצל שלא הסברתי כיאות"

תרגעו חבר'ה...אני פונה אליך עכשיו YHS, אתה איפשהו צודק, אבל תאמין לי שאני לא חושב שאתה יודע על מה אתה מדבר לא נראה לי שאתה חייל בסדיר וגם לא ההית בתקופה האחרונה, אני לא ישתמש בביטויים כמו "סודאנית" אבל בהחלט המערכת עובדת לא נכון בטיפול בחיילים.

יש פקודות מטכ"ל לפי הן הצבא אמור להתנהל, רק במקרה שלי ראיתי המון חיילים שעוברים בצורה מוחלטת על הפקודות האלה, אם קצינים ואם כל דבר אחר.

ובאמת שאני לא מבין מה התקיפה הזו נגד intothevoid775 נכון שהבטויים שלו קצת קיצוניים אני לא אומר שזה טוב או לא, אבל בחייך, אתה נגדנו?! אני אפילו לא יודע מה להגיד לך על הסרט שבנית פה ,תביעות עורכי דין..תרגע, אנחנו מנהלים דיון חוקי לדעתי אז תפסיק עם החקירות והתביעות שלך ,טוב?

"הדואג לימים זורע חיטה, הדואג לשנים נוטע עצים והדואג לדורות מחנך אנשים"

ג ו ל נ י 51 !

ישן 12-09-2009, 18:30
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי Zed3 שמתחילה ב "אם יש תלונה נקודתית, יש..."

שלא לדבר על כך שחלק נכבד ממערכת הרפואה הצבאית היום הוא אזרחי. אולי יתחילו לבוא בטענות על איכות הטיפול במערכת האזרחית (הסודנית, יש לציין)...

אני רק רוצה שאלה שחושבים שהמערכת הרפואית בארץ גרועה, ינסו לקבל טיפול רפואי במדינה מערבית מתקדמת אחרת. כמו בריטניה, אוסטרליה או ארה"ב (שלא לדבר על צרפת, איטליה וכדומה).

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 12-09-2009, 18:32
  YHS YHS אינו מחובר  
מהנדס אווירונאוטיקה, עוסק במגוון נושאי תעופה שנים רבות

חבר מתאריך: 17.07.05
לא, אני לא בסדיר
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי MAG707 שמתחילה ב "תרגעו חבר'ה...אני פונה אליך..."

אבל אני במילואים. והרבה. ומכיר את המערכת הצבאית.

היכן ראית שתקפתי מישהו? אתה יכול לציין מילה מסוימת של "תקיפה"?
שאלתי שאלות, יותר בשביל להזהיר אותו מפני גלישה לתחום שבו הוא עלול להיפגע כתוצאה מתביעה. אפשר רק להגיד "תודה" על האתראה והפסקת השימוש במילים בוטות. לא בניתי שום "סרט", אני רק מסתמך על ניסיון חיים שאומר לי שראוי לא להאשים אחרים בפרהסיה כאשר אין הוכחות וכאשר גולשים לתחומים של "לשון הרע", גם אם מסתתרים מאחורי כינוי בפורום ויודעים שלכאורה מערכת הבטחון לא תעשה דבר כנגד זה. כל שאמרתי הוא שכדאי להיזהר בלשון ובתגובה הועלתה טענה של "אלפי חיילים פגועי רגליים" שעל פניה נראית כמשוללת כל יסוד עובדתי.

אני לא "נגדנו" והחיים הם לא "בעד" ו"נגד".

איני מכיר אתכם ואיני נוקט שום עמדה, גם לא התייחסתי לטענות שאתה העלית שייתכן והן נכונות ומוצדקות לחלוטין.

(את ה"תרגע" שמור בבקשה לשיחות שבינך לחבריך).

נערך לאחרונה ע"י YHS בתאריך 12-09-2009 בשעה 18:38.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:47

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר