09-09-2009, 16:21
|
|
|
חבר מתאריך: 13.08.07
|
|
בעל בוגד שאיבר מינו הודבק: הלו, תנו לי ללכת
ציטוט:
בפעם הראשונה מאז שהותקף על ידי ארבע נשים זועמות, הופיע דונסה דיוויס בבית המשפט ושחזר כיצד הן פיתו לחדר במלון, כפתו אותו למיטה ולבסוף מרחו דבק מגע על איבר מינו. הוא סיפר כיצד הפציר בהן לא לפגוע בו, אבל הן עשו זאת בכל מקרה.
המקרה אירע לפני כחודש כאשר תרזה זימן הזמינה את דיוויס להצטרף אליה לליל אהבים במלון דרכים סמוך לאגם ווינבגו במדינת וויסקונסין. היא שכנעה אותו לכפות את עצמו למיטה כדי "לעורר" את חיי המין שלהם. אולם מרגע שעשה זאת, הופיעו שלוש נשים נוספות בחדר: אחותה של זימן, מישל בלביו, המאהבת הנוספת וונדי סיוול ואשתו של דיוויס, טרייסי הוד-דיוויס.
זימן סיפרה בחקירתה כי היא פגשה את דיוויס דרך האינטרנט, התאהבה בו ואף הלוותה לו 3,000 דולרים. אולם מרגע שגילתה כי יש לו אשה ומאהבת נוספת, היא יצרה עימן קשר במטרה לנקום בו. רשת הטלוויזיה האמריקנית ABC דיווחה היום (ד') כי הבעל הבוגד העיד בבית המשפט המחוזי בקלמוט בוויסקונסין. בתום הדיון קבע השופט כי יש די ראיות נגד ארבע הנשים כדי להעמיד אותן לדין בשל מעשיהן.
דיוויס לא היסס לענות על שאלות עורכי הדין בבית המשפט ואף לגלג לדבריהם. הפרקליטה של סיוול, נילה רובינסון, שאלה אותו: "האם ההחלטה לקשור אותך למיטה לא היתה למעשה רעיון שלך?" הוא השיב: "הסכמנו שהיא תכפות אותי, אבל זה לא אמור היה להיות כל כך הדוק".
הוא סיפר כי "העניינים הסתבכו" מרגע שהוא נכפת למיטה על ידי זימן. אחותה, בלביו, לפתע נכנסה לחדר לצד אשתו וסיוול. דיוויס הסביר כי הוא חשב לעצמו "פתאום זה נהיה ממש רע, וזה היה ממילא די רע עד אז. כשכולן היו בחדר זה הפך מרע לגרוע".
הבעל הבוגדני סיפר כי הוא ניסה להשתחרר בזמן שארבע הנשים צעקו עליו והתגרו בו. העימות הסלים, לדבריו, כשזימן חבטה בפניו באגרוף
ושלפה דבק מגע. הוא התחנן בפניה שלא תמרח עליו את הדבק, אך היא עשתה זאת בכל מקרה - ובמקום הרגיש ביותר על גוף הגבר.
"אמרתי להן שהן לא יכולות לעשות לי את זה, שזו תקיפה", הוא שיחזר בעדותו. "'הלו, תנו לי לעזוב. הצילו. אתן לא רוצות לעשות את זה', אמרתי. דיברתי אל מישל ואל וונדי ואמרתי להן שלא יתנו לה לעשות את זה. אמרתי להן שוב ושוב ושוב ושוב".
|
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3774443,00.html
גם הוא סיפר לאשתו שהוא הולך ל"מתקן בטחוני"???
נערך לאחרונה ע"י elvis1977 בתאריך 09-09-2009 בשעה 16:24.
|