02-09-2009, 00:20
|
|
|
|
חבר מתאריך: 10.08.05
|
|
איפה טעינו?
ציטוט:
במקור נכתב על ידי מתןן
המפקדים בירושלים מעדיפים ששוטרים יפצעו רק כדי לא להלהיט את הגיזרה..
|
אתה מציין פה עובדות, או שזו דעתך האישית?
ציטוט:
במקור נכתב על ידי מתןן
אבל בכל הקשור ליהודים שמתפרעים המשטרה נוהגת בהם כאילו הם חיות.. מויציאה עליהם את כל העצבים..
|
אם ב"יהודים" אתה מתכוון למתפרעי העדה החרדית, והיחס אליהם עד יום ראשון, אני נאלץ לחלוק עליך, וזה גם הבסיס לשאלתי המקורית: להכנס להפס"ד אלימה הכוללת זריקת אבנים, בנחיתות פיזית וכמותית, וכל זאת ללא ציוד הגנה (אפילו קסדות) או אלפ"ה בסיסי (מגן/אלה/גז/הלם) - זו התרפסות וסיכון מיותר של הכוח, ובוודאי לא "המשטרה נוהגת בהם כאילו הם חיות".
ציטוט:
במקור נכתב על ידי מתןן
ובקשר לשאלה של herbie : הסרבלים והכל זה בעיקרון צורת הלבוש למקרה של הפס"דים..
במקרה ומשו מתפתח כמה חבר'ה שמוגדרים מראש תופסים את המגנים ואחרים מצטיידים באלפ"ה (למקרה וצריך את כל זה).
|
אז אתה אומר שנהלי היס"מ בכל הפס"ד ברחבי במדינה, הם להתחיל בסוג של הפגנת נוכחות, ללא ציוד כלל, ורק במקרה ש"מתפתח משהו" ירוצו השוטרים לאוטו, ויתחילו לעלות על ציוד? - אתה בטוח בדבריך?
ציטוט:
במקור נכתב על ידי מתןן
הבעיה היא שלא נראה לי הגיוני שיתחילו לפזר רימוני גז במרכז ירושלים כי הגז נסחף ברוח ויכול להגיע לתוך הבתים של התושבים ולשוק ולעוד אלף מקומות..
|
טענתך הופרכה כבר השבוע באירוע פינוי גופת הנרצח בעיר, וזה קרה במקום אשר מאוכלס בצפיפות הרבה יותר גבוהה מאשר איזור חניון קרתא.
סיקור עיתון הארץ את האירוע
ואחרי שאני רואה את השינוי הקיצוני בין שבת לראשון, אני נאלץ לחשוב שכמו תמיד, אין מחשבה מראש, והמשטרה פועלת כגוף ללא ראש וללא תכנון.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי מתןן
עם היהודים יודעים שלא יכול להיות משו רציני כמו נשק וכדומה משום שאחרי הכל אנחנו בני אדם ולא חיות.. (ואני לא משמיע פה הערה גזענית.. פשוט זאת התפיסה במציאות)
|
לא אגיב על הטענה שנסתרה מזמן, חוץ מלציין שחיות בדר"כ לא משתמשות בנשק..
אבל כיוון שהזכרת את האפשרות - לדעתי האישית, ציבור שצובא על כוחות וניידות המשטרה, זורק עליו אבנים ומתעמת איתו בצורה אלימה, קורא קריאות בסגנון "נאצים" וכו' - ושוב, לדעתי האישית בלבד - הוא ציבור אשר לא רחוק היום, ובו הקמב"צ שלו יוציא לפועל יותר מאשר הפגנות..
העמותים הנוכחיים הם רק הצצה למצב הפילוג העמוק שאילו הגיעה מדינת ישראל, ואני לא אתפלא עם מחלקת הטרור היהודית תגדל בשנים הקרובות, ונהייה עדים למצב שבו הגולם קם על יוצרו.
זו תחילתו של הסוף, ולא יתכן שהתכנון ארוך הטווח בנושא יעשה ע"י ראש העיר ירושלים ומפכ"ל המשטרה.
אבל זה כבר דיון למקום אחר.
נערך לאחרונה ע"י Herbie בתאריך 02-09-2009 בשעה 00:23.
|