|
21-07-2009, 11:17
|
|
|
חבר מתאריך: 08.11.04
|
|
שנות השמונים העליזות היכו בנו שוב בתדהמה. ערב גדוש איכות בהחלט,
לדעתי כדאי לפתוח בהתפתחות המרשימה של דניאל תבורי בתוכנית,
אחרי שהתפנק ללמוד את הפלייליסט של ישראל לדורותיה בטענה ש"עכשיו הגיע מאמריקה",
הוא עשה קצת שיעורי בית, ואחרי ביצוע הדחה מרשים של יום ראשון ל"זכיתי לאהוב" של עברי לידר,
הפתיע שוב גם אתמול עם השיר האלמותי של קליינשטיין, "ביום של הפצצה", התחיל מדשדש אמנם אבל פתח מבערים בהמשך הביצוע.
עוד התפתחות מרשימה יש לזקוף לזכותה של רוני דלומי, שאני כבר הייתי בטוח שהיא הבטחה שלא תמומש כבר,
אבל אחרי החיזוק ממיי בתוכנית הקודמת, נראה שהיא תפסה את הפרנציפ, והבטחון שלה על הבמה רק הולך ומשתפר,
הביצוע שלה למנגו היה ביצוע מאוד בטוח בעצמו, מאוד מרשים, וסה"כ עשה את העבודה.
ולדי העיף את משקפי הלוי אשכול שלו, החליק את הרעמה והחליט להתאבד על הבמה עם "רוקד לכל הבנות",
הביצוע העיף את האולפן לשמיים, היה מגוחך לעיתים עם הבעות פנים מטרידות, אבל היי, עשה כיף וזה מה שחשוב.
ונקנח במיי ובדרמה קווין חובי, שהביא ביצוע מאוד דרמטי ואיכותי ל"עבד של הזמן" תוך דיוק קולי מרשים,
בעוד שמיי קיימה את הבטחתה ונזרקה על הרצפה, באופן מגניב ומשוחרר למדי, תקדים ראשון אחרי 7 עונות מעונבות.
כמובן שהביצועים של מורן, ראם (שהוא הפייבוריט האישי שלי) ועומר גם היו איכותים, אך צפויים בעיניי.
התוכנית היתה אסון לפאולה דניאל ברזילאי ואלחי רפואה, פאולה נאבקה עם שיר שלא התאים לה, ופרפרה על הבמה,
דניאל ברזילי, גם כן לא הרשים במיוחד, ואני סבור שהוא הבא בתור להיות מודח, אחרי תקופה ארוכה של ביצועים בינוניים.
אלחי רצה לצאת בשיר איכותי ומרגש של דני רובס, אבל השיר היה גדול עליו,
הן מבחינה ווקאלית, והן מבחינת הטקסט, שיר קשה, חזק, שלא התאים למידותיו ולכן הודח.
צביקה הדר עשה פאדיחות עם הפטשופ בויז, כשראיין אותם כמו מנחה יפני מתלהב שיודע 6 מילים באנגלית,
הדינמיקה של הראיון הקצר היתה מטופשת ומתלהבת יתר על המידה, מה גם שלא טרח
לתרגם את דבריו לאנגלית לטובת האורחים, שישבו שם וניסו להבין מה הקשר בינם לבין "מאסטרו".
ואי אפשר בלי הערה לגבי הופעתו של גידי גוב ביום ראשון, היא היתה זוועתית.
אני שגדלתי על גידי, זוכר אותו כחיית במה מהוקצעת, ומה שקרה בכוכב נולד פשוט העציב אותי,
הוא נראה מאוד לא בנוח, השירה היתה איומה, שפת הגוף שידרה עייפות והתלהבות מעושה,
שהגיע לשיאה באמצע השיר כשכיוון את עצמו באופן מסורבל לשיר לעבר קבוצת ילדים שיכולים להיות הנכדים שלו.
הוא נראה חלוד, לא נינוח, שר באופן מונוטוני וחבל.. זו היתה הופעה לא מוצלחת,
בטח לא הופעה של גידי מכוורת בפארק, או מלילה גוב המיתולוגי של הניינטיז...
נערך לאחרונה ע"י Lance בתאריך 21-07-2009 בשעה 11:24.
|
|