04-04-2010, 07:56
|
|
|
חבר מתאריך: 14.02.08
|
|
אני מעריך את ההתלהבות להוכיח לי....
שהדוגמאות לפטנטים שהבאתי כבר קיימות - הכוונה הייתה להדגים באופן מוחשי איך מעלים הצעה, אני שמח שעזרתם לי להשלים
את השלב השני של ההדגמה באמצעות ווידוא המקוריות.....
אבל עכשיו ברצינות בלי לשון של התרסה:
אני מסכים עם העובדה, שאם מישהו רוצה לדעת אם פטנט שהוא חשב עליו הוא יעיל, אז הכי טוב זה לשאול בפורום הרלוונטי. אבל אני חשבתי
על כמה יתרונות נוספים (ואני עדיין לא מרגיש שאני מתאמץ לשכנע פה בכוח את המנהלים, כשאני ירגיש ככה אני יפסיק לנסות... )
אז ככה:
א. מה יותר פשוט מלחשוב על איזה רעיון ואז לרוץ לפורום פטנטים ולרשום אותו - הרי מה שמונע מאנשים בסוף להעלות את הרעיון על כתב, זה כל הבירוקרטיה - לחפש את הפורום המתאים ("רק שלא יעבירו לי את ההודעה, בבקשה בבקשה!" - מכירים?)
ב. לפורום יהיה מעקב כמה מהפטנטים שאנשים הציעו לאורך זמן היו בעלי פוטנציאל מימוש. זה מעניין יהיה לדעת, לאור העובדה שלהרבה אנשים עולים רעיונות לפטנטים אבל כמעט אף פעם (כמו שצויין פה) אנשים לא מעלים אותם לסדר היום ברמה כזו. תארו לכם שאם הזמן נגלה
שאף אחד לא מעלה פטנטים ממשיים, מה שיקרה זה שאנשים ישתפרו!! ילמדו מה גורם לקהל להאמין בפטנט טוב, ואם הזמן יתחילו להעלות פטנטים מגניבים - התהליך הזה ייצור פטנטים טובים יותר - בקיצור מגניב!
ג. זה ייתן אפשרות לאנשים לסנכרן בין אנשים ופטנטים כיוון שהמנהל ואחרים יתוודאו לפטנטים של אחרים, לדוגמא: "תשמע, היה פה איזה בחור שהעלה פטנט דומה לפניי חודש, יש מצב שאם תעשה ככה וככה איתו ייצא לך משהו שווה!...."
ד. לדעתי, לא תמיד צריך ליצור פורום לפי ביקוש, זאת אומרת, אפשר ליצור את הביקוש - הפורום הזה יפרה את מוחם של הגולשים, יגרום להם
לעלות את הפטנטים על כתב ולא לשמור אותם לעצמם. אני אומר - לא עוד לשמירת רעיונות מוצלחים במוחנו!!!
|