16-08-2009, 23:37
|
|
|
|
חבר מתאריך: 01.06.08
הודעות: 1,118
|
|
שוקי עוף / פולקעס לארוחת ערב
והפעם התפריט? שוקי עוף/ פולקעס בציפוי פריך מטוגנות על מחבת.
והמתכון?
פשוט מאוד!
לוקחים את אותן פולקעס, קצת מלח, פלפל גרוס, פפריקה מתוקה.
מצפים אותן בשיכבה דקה דקה דקה של קמח.
לאחר מכך מצפים בביצה שעורבבה עם קצת מים.
ובסופו של דבר מטביעים בפירורי לחם (האלה של השניצלים) שמעורבבים ביחד עם בוטנים קצוצים. מה שנותן קריספיות וקרנץ' מעולה.
כל זה לתוך מחבת עם שמן (שגובה השמן יהיה בערך סנטימטר וחצי) ומטגנים עד שהציפוי זהוב ושיפוד/מזלג נכנס בקלות לתוך הבשר ויצאים טיפה מיצים.
לכל שומרי המשקל למיניהם אפשר גם לתת לזה צריבה במחבת בלי שמן כמעט ואז לתוך התנור על מצב גריל. יוצא גם כן מעולה וקריספי מבחוץ.
בתאבון!! D:
_____________________________________
נערך לאחרונה ע"י The girl next door בתאריך 16-08-2009 בשעה 23:42.
|