05-08-2009, 22:41
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
למה אסור לעזור לאנשים שאתם לא מכירים? התשובה בתוכן
היום אני חוזר הבייתה ואין למשהו מצבר. לא היה איכפת לי לעזור לו, הוא לא מכיר את המנגנון של המכסה מנוע,אך ניסה לפתוח בכל זאת בלי רשות. עצרתי אותו אחרי 3 שניות, כי אי אפשר לפתוח את המכסה מנוע באוטו הזה בלי להפעיל מנגנון אחר. המנייאק כמו דביל הפעיל עליו כוח. שבר את המתג וקרע את הכבל ותקע את המנגון. אחרי שסגרתי את הכל. לא הבנתי איפה המתג השני נעלם. המנייאק לא אמר לי שקרע את הכבל ושבר משהו.
אחרי כמה שעות אחרי האוכל, ירדנו אחרי האוכל אני ועוד משהו לראות מה קרה... הדביל הזה שעזרתי לא הצליח לפתוח אז באותן שניות הפעיל כוח מוגזם על המנגנון.
אני זוכר איך נראה האוטו, אם הוא עובד עירייה (סבירות טובה מאוד לפי השעה שהיה בחנייה) שבחר להחנות בחנייה, אני אדאג שהפיקוח של העירייה יתן לו דו"חויגרור לו את האוטו, למה? אסור להחנות שם מי שלא דייר הבית.
אם הוא עובד עירייה הפיקוח יהיה חייב לתת לי את השם שלו ואז כמובן אני מגיש תלונה על חנייה לא חוקית ועוד עובד עירייה זה חמור הרבה יותר מאזרח, לראש העיר תלונה על הנזק שהוא גרם כעובד עירייה או לחילופין תביעה אישית נגד גורם הנזק. זה אומר כמובן תביעה על הנזק, שאותו מנייאק יחשוב פעמיים לפני שהוא הורס רכוש של אחרים שעוד ניסו לעזור לו!
יותר אני לא עוזר לאנשים שנגמר להם המצבר נקודה!
כמו שאני יכול להיות טוב לב, אני יכול להיות רשע פי עשר לאנשים כמוהו! הוא כבר לא יכנס לחנייה הזאת אחרי שאני אגמור לעשות לו את החיים קשים.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
|