12-08-2009, 17:22
|
|
|
חבר מתאריך: 30.07.08
|
|
ארז - למרות שזו עבודה לכולל וזה אמור להיות סולידי בצורה מסויימת, זה יותר מידיי סולידי ויותר מידיי תבניתי...
ראיתי עשרות עבודות שגם אם הן היו למטרות שונות הן נראו בדיוק אותו דבר השילוב של כחולים ברקע והחאקי בכתר והכותרות ופונט הכי פשוט שבעולם...
אני לא מצפה שתעשה את כלוח בצבע אדום אש.. (אממ אוליי אני כן אבל עזוב את זה כרגע....) זה כן אמור להיות סולידי יחסית אבל אתה חייב לשגע את זה טיפה - להוציא את זה מהשגרה של כל לוח מודעות בכל ישיבה וכולל אחר...
כנס לאתר של פונטביט בתפריט הצד יש את ספריית הפונטים שלהם תעשה חיפוש לפי סיגנון ובחר את הסיגנון "כתב מקורות" תראה כמה פונטים יפיפיים שיש להם שם שבטוח ישפרו את זה פלאים
בחבילה שאני רכשתי מהם לפני שנתיים לקחתי את הפונט קידוש והוא פשוט פונט מהמם.
תנסה לעבוד טיפה עם צבעים אחרים ותראה מה יוצא לך.. זה פשוט יותר מידיי שיגרתי לטעמי..
ביקורת על מה שכבר יש פה:
הטיפוגרפיה שלך ממש ממש לא יושבת טוב למה כל דבר בגודל שונה אפילו הפסוקים בצהוב בהיר בשני צידי הטבלה כל אחד בגודל אחר..! חייב להיות אחיד זה סתם מבלבל את העיניים.
בחלק התחתון יש לך שלושב חלקים של טקסט וזה נראה כאילו מדרגות בימין שתי שורות באמצע 3 ובשמאל פתאום מלא טקסט וכל כך קטן ולחוץ לכל הכיוונים..
נסה למצוא לזה פתרון אחר אוליי לסדר בצורה שונה..
לכל דבר יש מסגרת, בכל מקום יש משהו שסוגר את הכל מכל הכיוונים:
מסגרת כחולה מסביב ואחריה מסגרת לבנה מסוגננת
ואז הגפנים בכחול מסביב לטקסט וגפנים בלבן מסביב לטבלת התורמים כי הצבעים של הכחול והחאקי לא הסתדרו (מרצד בעין נכון..!?) אז היית חייב לכסות את החיבור ולמטה אי אפשר לשים גפנים הפוכים על הצד אז יש מסגרת שחורה...
ושתי החרבות מתחת לפסוקים. באמצע מסגרות שחורות עבות כל כך לכל קובייה והכתר הזה מעל הטקסט למעלה ומתחתיו עוד קו עיטור - כל העיצוב שלך סגור אין שם זרימה אין אוויר... תפתח אותו קצת תוותר על משהו ואם תשנה צבעים אוליי פשוט לא תצטרך חלק מהדברים האלה יותר...
תנסה לעבוד על זה קצת שיהיה יותר אוורירי ותנסה לעבוד על צבע כחול בכמה גוונים שיהיה תכלת בהיר בהיר ואת שני הכחולים שיש לך בגרדיאנט כרגע ואת הכחול הכהה יותר שיש במסגרת ובגפנים ועוד כחול עוד יותר כהה ממנו גם, תוסיף לבן ושחור וכבר יש לך טבלת צבעים נהדרת לעבוד איתה בלי החאקי... צהוב לא מסתדר לי יותר מידיי פה אבל אפשר להשתמש בירוק בהיר צבע ירוק שאני ממש אוהב הוא (R=0 Y=100 C=40 K=0 בCMYK כמובן...) תשלב אותו גם הוא יתן מראה רענן הרבה יותר מהצהוב מראה פרש FRESH.... חחח
וכמובן שתראה לנו את השינויים, אגב לגבי הפונטים אם אין לך פונטים קנויים ואתה גם לא הולך לקנות נסה להשתמש בפונטים של גוטמן יש שם כמה פונטים שיכולים להתאים מאוד למשל עדי, קליגרפיק, ארם, סונסינו וטולידו לא הייתי ממהר להשתמש בסיגנון סת"מ למרות שיש לגוטמן 2 פונטים שלו
שיהיה בהצלחה ואני מצפה לראות עבודה נוספת מתוקנת.
|