בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Mnemosyne שמתחילה ב "אמרו לך פעם שאתה עליז :D ?..."
ואני עוד העליז.
אתה בוכה כשאתה רואה טלויזיה. אתה עליז בעליל. מידת העליזות של בני האדם נקבעת ביחס ישיר אלייך.
בנאדם אני לא רוצה להתחיל להתבטא פה בצורה יותר חריפה כי אני לא רוצה לגרום לעיניים שלך להאדים.
עליזי
הכינוי, האישה הקטנה לצד הכינוי, הפרפר הסגול בצלמית והחתימה הורודה לא רמזו לך על הזהות המינית של שם המשתמש הנ''ל?
זה לא בסדר לבכות מצפיה באולימפיאדה מה קרה לך תתאפס על עצמך ותהייה גבר גם אם אתה רואה שידור חוזר של תחרות ההתעמלות האומנותית לגברים וקולט את מתעמל הקרדע דופק שפגט ונופל על מזרון בצורה כואבת במקומות הרגישים ואפילו אם אתה נזכר שאתה היית המתעמל ההוא ובגלל הנפילה לא הצלחת לזכות בשום מדליה ועכשיו את אוליפיאדת לונדון תוכל לראות רק בטלויזיה בשידורים חוזרים כי בזמן השידור הישיר תהיה בפאב ותשתה בירה בלי הפסקה אפילו שאתה לא בדיוק טיפוס של בירה אלא יותר של קוקטיילים כאלה נחמדים עם מטריה וקשית אבל בגלל המצב תתדרדר לשתיה של גולדסטאר לייט ותמצא את עצמך עם כבשה בחדר חשוך במלון זול שאין בו אפילו טלוויזיה שמשדרת את האולימפיאדה בלייב זה עדיין לא אומר שזה בסדר לבכות מצפיה באולימפיאדה